Főoldal Filmek Újabb részleteket olvashatunk a Marvel Studios tervéről, hogy az MCU rebootjára készül a Bosszúállók: Titkos háború után
Filmek

Újabb részleteket olvashatunk a Marvel Studios tervéről, hogy az MCU rebootjára készül a Bosszúállók: Titkos háború után

A Bosszúállók: Végtelen háború után visszatér Vasember és Amerika Kapitány is?

1.8k
Bosszúállók: Titkos háború

Erősödnek azok a pletykák, hogy a Bosszúállók: Titkos háború bemutatója után a Marvel Studios újjáépíti a Marvel Moziverzumot, amire tekinthetünk úgy, mint a franchise újraindítására. Erről már korábban is sokat pletykáltak, hogy az MCU 6. fázisa után reboot lesz, amit most megint elővettek, és több forrás is részleteket osztott meg a stúdió tervéről, hogy mit is jelent ez.

A The Multiverse Saga nem volt olyan következetes, mint a The Infinity Saga, és féltávnál még mindig nem világos, hogy a Marvel Studios mit szeretne kihozni ebből az új fázisból. Megismerkedtünk az alternatív valóságokkal, a variánsokkal, sőt, még az Idővariációs Hatóság is bemutatásra került, de Kevin Feige végjátékáról továbbra is csak pletykák keringenek. Azt már tudjuk, hogy Kang, a Hódító kapja a főszerepet a következő időszakban, az egyik variánsa lesz a Bosszúállók: A Kang-dinasztia főgonosza, de az azt követő folytatásban is találkozunk vele.

Sok pletykát olvashattunk arról, hogy a Bosszúállók: Titkos háború újraindítja az MCU-t, és mindezt úgy, hogy a 616-os Földet egy új Szent Idővonal váltja fel, amiben feltételezhetően az X-Menek is fontos szerepet kapnak. Ez lehet a legegyszerűbb megoldás, hogy megjelenjenek a mutánsok egy olyan univerzumban, amit a 2008-as Vasember óta építenek, de szerzői jogok miatt nem kaptak lehetőséget az X-Menek.

Több megbízható forrás is megosztotta, hogy a Bosszúállók: Titkos háború várhatóan egy sztárokkal teletűzdelt blockbuster lesz, amely nemcsak a megismert Marvel Moziverzumtól, hanem minden eddigi Marvel-filmtől búcsút vesz. Az eredmény egy teljesen új, teljesen más MCU lesz, és ez akár azt is jelentheti, hogy új színészekkel visszatérhetnek szeretett karaktereink, köztük Vasember és Amerika Kapitány. Nem ördögtől való ötlet az se, hogy új és visszatérő arcok kombinációját kapjuk majd.

Amit biztosan tudunk, hogy a Bosszúállók: A Kang-dinasztia rendezője továbbra is Destin Daniel Cretton. A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője több projekten is dolgozott a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai előtt, az egyik ezekből a Disney+ készülő Wonder Man sorozata. Ezt nem mondhatja el magáról Jeff Loveness. Loveness dolgozott a következő Bosszúállók-film történetén, de A Hangya és a Darázs: Kvantumánia bemutatója után kirúgták az írót, és állítólag Michael Waldron is távozott, és író nélkül maradt a Titkos háború.

Megint csak pletykák, de állítólag Sam Raimi, Alfonso Cuarón és Shawn Levy neve is szóba került a Titkos háborúnál, de hivatalosan még nem erősítették meg egyik hírt se. A Bosszúállók: A Kang-dinasztia bemutatójára eredetileg 2025-ben került volna sor, de a mostani helyzetre való tekintettel a premiert egy évvel eltolták, így csak 2026. május 1-én láthatjuk a filmet, míg a Bosszúállók: Titkos háború 2027. május 7-én követi.

Bosszúállók: Végjáték
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.