Főoldal Filmek Képregényfilmekben jártas rendezőt ültetnek a Bosszúállók: Titkos háború rendezőszékébe?
Filmek

Képregényfilmekben jártas rendezőt ültetnek a Bosszúállók: Titkos háború rendezőszékébe?

Megjelent egy pletyka a Bosszúállók: Titkos háború rendezőjéről, és jó ez nekünk?

344
Bosszúállók

Sam Raimi neve főként a 2000-es években a Pókember-trilógiával vált ismertté, majd a tavalyi évben Scott Derrickson távozása után Raimi megkapta a Doctor Strange az Őrület multiverzumában rendezését, amivel csaknem 15 évvel később visszatért a képregényfilmekhez, s letette védjegyét a Marvel Moziverzumban. Most úgy tűnik, hogy tárgyalnak a folytatásról, a pletykák szerint ő lehet a Bosszúállók: Titkos háború rendezője.

Sam Raimi minden bizonnyal minden idők egyik legsikeresebb képregényfilmes rendezője, mivel két olyan népszerű karakterről is filmet forgatott, mint a barátságos és közkedvelt Pókember és Doctor Strange – ami mellékesen a direktor egyik kedvenc figurája. A MyTimeToShineHello csatorna osztotta meg azt az új pletykát, miszerint a Marvel Studios szemet vetett Raimira, hogy a Bosszúállók: Titkos háború rendezésével lezárja az MCU The Multiversa Saga-ra keresztelt fázisát.

Érdekes választás lehet Raimi a feladatra, és egyben karrierje legnagyobb kihívása, hiszen a Marvel-filmek előtt főként alacsony költségvetésű horrorfilmekkel szerzett magának nevet Hollywoodban. Ehhez képest most, a Titkos háború lehet minden idők legkomplexebb és valószínűleg az egyik legdrágább képregényfilm. Ennél sokkal nagyobb probléma lehet, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában nem aratott osztatlan sikert a rajongók és kritikusok körében. Sok problémájuk volt a filmmel, noha a legtöbben abban egyetértenek, hogy a film látványvilág – elvétve horrorelemekkel – az MCU legjobbjai közé tartozott. Sok múlik majd a forgatókönyvön, és ha elég jó könyvet kap kézhez, akár még be is válhat Raimi. Éppen a napokban jelent meg egy másik pletyka, hogy a Marvel Studios leváltotta a következő két Bosszúállók-film íróit.

Mi vár a Bosszúállókra a folytatásban?

A Bosszúállók: A Kang-dinasztia a The Multiverse Saga kétrészes fináléjának első felvonása lesz. Ezt követi majd a Bosszúállók: Titkos háború, amely lezárja a Marvel Studios 6. fázisát. A tervek szerint mindkét filmet 2025-ben mutatták volna be, ám időközben a befejező részt egy évvel eltolták, és ha rövid időn belül nem tudnak megegyezni a sztrájkolókkal, akkor a 2025-ös premierről is lemondhatunk lassan.

Az korábban már kiderült, hogy Destin Daniel Cretton (Shan-Chi és a Tíz Gyűrű legendája) rendezi a Bosszúállók: A Kang-dinasztia című filmet, a forgatókönyvön pedig Jeff Loveness dolgozott, akit kirúgtak azóta A Hangya és a Darázs: Kvantumánia pocsék szereplése után; Michael Waldron szintén távozott, aki a Titkos háborún munkálkodott.

Bosszúállók
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.