x
Filmek

Újabb képet osztott meg a rendező az öreg Logan-ről

James Mangold rendező a harcedzett hősről egy újabb képet osztott meg közösségi oldalán.

Újabb képet osztott meg a rendező az öreg Logan-ről
  • Publishedoktóber 26, 2016

James Mangold rendező a harcedzett hősről egy újabb képet osztott meg közösségi oldalán.

Mangold folytatja a képek megosztását az új filmjéről, ami a következő, és egyben utolsó Farkas film lesz 2017-ben. Maradunk továbbra is a fekete-fehér képeknél, a színesekre még várnunk kell, de talán ennél a filmnél nem is számít, hogy színes-e, mert egy háborús, és idős Logan-nel találkozhatunk a Logan filmben. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy jobb napokat is megélt már a mutáns.

A film első előzetese zseniálisra sikerült, amit múlt héten mutattak be. Szerencsére nem álltak le, és a rajongók legnagyobb örömére továbbra is záporoznak az információk a harmadik Farkas részről. Talán pont ezért döntött úgy most James Mangold, hogy főhősről megoszt még egy képet, de most nem a fényképmegosztó portált választotta, hanem tweetben tett ki a képet az öreg és picit az életet megunt Farkasról.

A rendező a héten elmondta, hogy tévesek voltak azok a pletykák, miszerint Logan elvesztette gyógyító erejét, viszont a sebek hegeket hagynak majd hátra. Az egész mozifilm, illetve a főhős is nagyon úgy fest, mint az Old Man Logan képregényben.

A Logan filmet, melyben Hugh Jackmant utoljára láthatjuk Farkas szerepben 2017. március 3-án érkezik a mozikba. A filmben Hugh Jackman mellet még Sienna Novikov, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant, és Patrick Stewart színészekkel is találkozhatunk.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.