x
Filmek

Újabb képek, és sztorihírek jelentek meg a Logan-filmhez

Azok után, hogy bejelentették a hivatalos címet, posztert is mellékeltek, most újabb képeket publikáltak a sajtóban.

Újabb képek, és sztorihírek jelentek meg a Logan-filmhez
  • Publishedoktóber 10, 2016

Azok után, hogy bejelentették a hivatalos címet, amihez posztert is mellékeltek, most újabb képekkel egészítették ki.

Múlt héten a 20th Century Fox a hivatalos Instagram-fiókján árulta el, hogy a harmadik Farkas film címe Logan lesz. Nem sokkal rá a forgatókönyvből két oldalt is megosztották a rajongókkal. Most pedig újabb képek jelentek meg a fiókon.

A friss fényképeken Boyd Holbrook debütálása látható. Szinte majdnem biztos, hogy Holbrook, Donald Pierce-t fogja majd játszani a filmben, egy mutánst, aki anno tagja volt a Hellfire Club-nak. Később a Reavers cybor-csoport vezetője lett. A karakterről és a színészről egyaránt híreszteltek korábban, hogy esetleg feltűnhet majd a filmben, de hivatalosan a szerepét még most sem jelentették be.

David James Kelly szkriptjében megerősítették, hogy a Mister Sinister és az ő Essex Corp. vállalata lesz az egyik főellenség – talán több is lesz. Számtalan lehetőség van, több színészt is el tudunk képzelni a szerepre, köztük van Boyd Holbrook is, ugyanakkor legesélyesebb Richard E. Grant, de még Stephen Merchant-ot is idesorolhatnánk. Utóbbira azért kevesen fogadnának, de sosem tudni. Tudjuk, hogy a filmben benne lesz a Reavers, és a Weapon X csoport is, ők lesznek a film keménylegényei. Magától értetődik, hogy Sinister szerepe az lesz, hogy létrehozzon egy fiatal mutáns klón lányt X-23 néven, aki Rozsomák génjeit és képességeit örökli. Erre már volt célzás az X-Men: Apokalipszisben is, ott láthattuk az Essex Corp. logót.

James Mangold által rendezett Logan című kalandban visszatér Hugh Jackman, és Sir Patrick Stewart is. A filmet 2017. március 3-án fogják a mozikban bemutatni. Hugh Jackman-nek ez lesz a kilencedik Farkasos szerepe, ám ő ezzel elköszön a mutáns karakterétől.

Ha a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a DC és Marvel hírekről, akkor LIKE-old a Wide Screen-t, illetve Marvel és DC Univerzum-ot Facebookon!

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.