x
Filmek

A rendező több dolgot is megosztott a Logan-filmről

Tegnap végre kiderült, hogy mi lesz a harmadik Farkas-film címe.

A rendező több dolgot is megosztott a Logan-filmről
  • Publishedoktóber 6, 2016

Tegnap végre kiderült, hogy mi lesz a harmadik Farkas-film címe.

Megjelent tegnap a film első posztere, rajta a film premier dátumával, valamint a Logan felirattal, mellyel a film címére utaltak – hivatalosan is megerősítették, hogy a Farkas 3, Logan néven érkezik 2017. március 3-án a mozikba. James Mangold rendező még ennél is bővebb információt osztott meg a rajongóival, rögtön a szkript második oldalát fotózta le, és tweetelte ki, melyből megtudtuk, hogy Farkas gyógyító ereje jelentősen csökkent. Olvashatunk a titokzatos kislányról is, ki lehet ő, és miként kapcsolódik be a történetbe.

Jóval azelőtt, hogy a poszter megjelent volna az interneten azt pletykálták, hogy lesz a történetben egy fiatal mutáns, X-23, ismertebb nevén Laura Kinney. Azzal, hogy láttuk az első képet, melyen Logan és egy ismeretlen kislány látható beindultak a találgatások, hogy vajon X-23 lehet-e ez a lány. A The Wrap forrása megerősítette, hogy a Logan egy fiatal lány kezét fogja, de biztosan ők sem tudják, hogy X-23-ról lenne-e szó. A forrás azt is megerősítette, hogy a történet 2024-ben fog játszódni és sokkal sötétebb lesz minden korábbi X-Men és Farkas filmnél.

A névtelen azt állítja, hogy teljes egészében az Old Man Logan képregényt dolgozza fel a film, melyben mutáns főszereplőnk beteg, ereje kezd fogyatkozni, és néha már magát sem tudja meggyógyítani. A szkriptből tisztán kivehető, hogy Logan fájdalmát alkohollal csillapítja, ami koránt sem meglepő, ugyanis az X-Men-filmekben többször is láttuk, hogy ivott. Rossz színben láthatjuk majd Farkast, és az alkohol csak tovább ront helyzetén. Limuzinsofőrnek áll, ami megmagyarázza, hogy mért láttuk egy fekete Chrysler 300 limuzinnal a sztárt a forgatási képeken.

Ami a kislányt illeti, róla megtudjuk, hogy egy mutáns, akit Rozsomák magához vett. A riport szerint 2024-re drasztikusan lecsökkenek a mutáns gyerekek születése, s senki sem tudja a pontos okát ennek. Állítólag egy kormányprogram keretén belül, amit csak Transigen-nek hívnak. Fiatal mutáns gyerekeket arra képzik ki, hogy öljenek, magyarán gyilkológépet csinálnak a kicsikből. A lány a poszteren Logan egyik mentoráltja. Azt is elmondják, hogy hasonlóan, mint Logan-nak, neki is vannak adamantium karmai, de három helyett csak kettő, és a támogatók csapatának egy korábbi tagjáról van szó.

professorx_mini
Az idősebb X Professzor a filmből.

Állítólag Stephen Merchant fogja majd játszani Caliban-t, akit már idén nyáron a ’80-as években játszódó X-Men: Apokalipszisben bemutattak, de ott még Tómas Lemarquis alakította a szerepet. Caliban fontos szerepet tölt be ebben a részben, Logan-nel közösen vigyáznak a gyengélkedő X Professzorra (Patrick Stewart). Xavier ereje meggyengült, és sokszor Logan-t sem ismeri már fel. A fenn leírtak közül egy részletet sem erősítettek meg hivatalosan, de az első előzetessel várhatóan több „pletykáról” is meggyőződhetünk.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.