x
Filmek

Új képet mutattak be a Predator – A ragadozó folytatásból

Senki sem lehet biztonságban Shane Black rendező új Predator – A ragadozó című folytatásában.

Új képet mutattak be a Predator – A ragadozó folytatásból
  • Publishedjúnius 12, 2018

Senki sem lehet biztonságban Shane Black rendező új Predator – A ragadozó című folytatásában.

Shane Blackre az 1990-es években figyeltek fel, amikor a Halálos fegyver filmszéria forgatókönyvén dolgozott. Később rendezői székben is kipróbálta magát, míg végül a Marvel Studios felfigyelt rá és felkérte a Vasember 3 elkészítésére. Ez után a szuperhősfilmet egy zsánerváltás követett, vígjátékba csapott át a rendező, s leforgatta a Rendes fickókat, most pedig egy horrorfilmen a sor. Sok rajongó éppen ezért várja annyira az 1987-es Ragadozó című film folytatását, mert ha valaki képes meglepetéseket okozni, akkor az Black.

Az Empire Magazine egy friss képet ragad ki a Predator – A ragadozó trailerből, amikor a címszereplő elkap két főszereplőt, egy zsoldos katonát és Olivia Munn karakterét.

Egy hete újabb előzetest mutattak be a filmből, ami nem várt dolgokat tartogatott. Úgy tűnik, hogy Hollywoodban egyre nagyobb divat lesz a génmódosítás, mert a Jurassic World hibrid dinoszaurusza után most egy génmódosított új Ragadozó is feltűnik, ami még a klasszikus gyilkológépnél is robusztusabb megjelenést kap a mozivásznon. Antal Nimród 2010-ben tett egy próbát több Ragadozók faj összeeresztésére, de az kudarcba fulladt, vajon Shane Black csapata megtöri az átkot? Szeptember 13-án kiderül, akkor mutatják be a filmet országosan.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.