Befutott a Predator – A ragadozó második előzetese!

Alig egy hónapja mutatták be a The Predator első kedvcsinálóját, máris itt az újabb előzetes Shane Black rendező filmjéhez.

Alig egy hónapja mutatták be a Predator – A ragadozó első kedvcsinálóját, máris itt az újabb előzetes Shane Black rendező filmjéhez.

A 20th Centruy Fox egy új tévészpotot mutatott be Shane Black rendező Predator – A ragadozó című folytatásához, rebootjához. A sok új jelenet mellett egy eddig eltitkolt új fajjal is találkozunk a filmben, ami egy genetikailag kezelt Ragadozó, az úgynevezett Mega-Predator. Antal-Nimród 2010-ben tett egy próbát arra, hogy bemutassa a Ragadozók egy alfaját, de akkor az nem nyerte el a rajongók tetszését, így kíváncsian várjuk, hogy Shane Black csapata mire lesz képes, mi újat tudnak mutatni nekünk.

A Mega-Predator

Részletes szinopszist továbbra sem kaptunk a filmhez, de azt elárulták, hogy az amerikai kertvárosban játszódik a történet, ahol genetikailag fejlettebb Ragadozók gyilkolják az embereket. A történet középpontjában egy kisfiú áll majd, aki egészen különös kapcsolatban áll majd az idegen lényekkel, szerencsére segítő társakra is lel a kis hős, ex-katonákból álló csapatnak, valamint egy „elégedetlen” tudósnak kell felvenni a harcot a fenyegetéssel. A közelmúltban az is kiderült, hogy újraforgatások keretében szinte teljesen átírták a harmadik felvonást. A Predator – A ragadozó bemutatója szeptember 14-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

[PLETYKA] Jövő héten leleplezik a Bosszúállók 4. címét?

Next Article

Thanos honnét ismeri Tony Starkot a Végtelen háborúban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!