Image default
Előzetesek

Befutott a Predator – A ragadozó második előzetese!

Alig egy hónapja mutatták be a Predator – A ragadozó első kedvcsinálóját, máris itt az újabb előzetes Shane Black rendező filmjéhez.

A 20th Centruy Fox egy új tévészpotot mutatott be Shane Black rendező Predator – A ragadozó című folytatásához, rebootjához. A sok új jelenet mellett egy eddig eltitkolt új fajjal is találkozunk a filmben, ami egy genetikailag kezelt Ragadozó, az úgynevezett Mega-Predator. Antal-Nimród 2010-ben tett egy próbát arra, hogy bemutassa a Ragadozók egy alfaját, de akkor az nem nyerte el a rajongók tetszését, így kíváncsian várjuk, hogy Shane Black csapata mire lesz képes, mi újat tudnak mutatni nekünk.

A Mega-Predator

Részletes szinopszist továbbra sem kaptunk a filmhez, de azt elárulták, hogy az amerikai kertvárosban játszódik a történet, ahol genetikailag fejlettebb Ragadozók gyilkolják az embereket. A történet középpontjában egy kisfiú áll majd, aki egészen különös kapcsolatban áll majd az idegen lényekkel, szerencsére segítő társakra is lel a kis hős, ex-katonákból álló csapatnak, valamint egy „elégedetlen” tudósnak kell felvenni a harcot a fenyegetéssel. A közelmúltban az is kiderült, hogy újraforgatások keretében szinte teljesen átírták a harmadik felvonást. A Predator – A ragadozó bemutatója szeptember 14-én lesz.

Még több a témában...

A Predator egyik alternatív befejezése a kapcsolatot kereste volna az Alien franchise főszereplőjével

Kévés Bence Mihály

Shane Black elárulta, hogy mikor érkezik a The Predator első trailere

Kévés Bence Mihály

Shane Black újabb képet osztott meg a The Predator-filmből

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább