Tudjuk mikortól forog a Shazam! film és a Titans sorozat

A Titans forgatása még idén elkezdődik, de a Shazam!-é csak jövőre.

Több DC-s projekt is fejlesztés alatt áll már, de most már azt is tudjuk, hogy konkrétan mikortól kezdik a Shazam! és a Titans című sorozat forgatását.

A Shazam! már egy ideje előkészületi fázisban van és korábban azt is megírtuk, hogy mi lesz a film munkacíme. Úgy tűnik, hogy a rendező David S. Sandberg Torontoba tart, hogy neki lásson a munkálatoknak. A What’s Filming listája szerint a film forgatása 2018. február 5-én kezdődik és május 4-én ér véget.

Sajnos ezeken a dátumokon kívül nem tudunk többet a projektről. Korábban rebesgették, hogy John Cena és Joshua Sasse között dőlhet el, hogy melyikőjük alakítja majd Billy Batson idősebb és szupererősebb énjét. Viszont a Titans című sorozatról már többet tudunk.

Több főbb karakter megformálója is megvan már a sorozathoz, mint például Dick Grayson (Brenton Thwaites), Raven (Teagan Croft) és Csillagfény (Anna Diop). A sorozat pilot epizódját Akiva Goldsman és Greg Berlanti jegyzik. Tehát talán az sincs kizárva, hogy az eddig felépített Arrowversum tagja legyen a sorozat. Van egy hivatalos szinopszisunk is:

A Titánok egy csapat fiatal, a DC Univerzum minden szegletéből toborzott hőst követ. Ebben az akció dús sorozatban Dick Grayson felemelkedik az árnyékból, hogy egy félelem nélküli csapat vezetője legyen, köztük Csillagfény, Raven és sokan mások. A Titánok egy drámai, élőszereplős kaland sorozat, ami bemutatja az egyik legismertebb szuperhős csapatot.

Nos maga a sorozat 2018-ban várható, de a What’s Filming-nek köszönhetően már tudjuk, hogy a pilot epizód forgatása idén novemberben kezdődik.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Minden eddignél sötétebb és erőszakosabb Megtorlóra számíthatunk

Next Article

A tél katonája visszatér a Bosszúállók 4.-ben!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!