Minden eddignél sötétebb és erőszakosabb Megtorlóra számíthatunk

A címszereplőt alakító Jon Bernthal nyilatkozataiban az eddigieknél is durvább Frank Castle-t ígér a Megtorló önálló sorozatában.

A címszereplőt alakító Jon Bernthal nyilatkozataiban az eddigieknél is durvább Frank Castle-t ígér a Megtorló önálló sorozatában.

Ahogy a Comic-Con-on bemutatott (ám az internetre még ki nem került) ultra erőszakos jelenetből sejteni lehetett, a halálfejes igazságosztót a szokásosnál is durvább, illetve sötétebb helyekre vezeti majd a sorsa és a forgatókönyv az önálló sorozatának első évadában. Egy az Entertainment Weekly-vel készült interjú során Bernthal kifejtette, hogy az A Megtorló szintet lép és kitágítja a Marvel univerzum határait durvaság és sötétség tekintetében.

“A sorozatban senki nem az akinek elsőre tűnik, a történet pedig egyre sötétebb és sötétebb lesz ahogy haladunk benne előre. Egy utazásra hív, ahol Frank eleinte egyre emberibbé válik, majd visszatér ahhoz az úthoz, ami igazán neki való. Ez az út pedig magánnyal, sötétséggel és rombolással van kikövezve, végül pedig egy olyan brutál helyre vezet, amit még nem láthattatok a Marvel-nél, ezt megígérhetem.”

Ez az ígéret különösen annak fényében erős, hogy a Marvel Netflix-en futó sorozatai sokszor már eddig sem édes, cicomás cica álmok voltak, így tényleg valami igazán durva dologra számíthatunk. Az interjúból megtudtuk azt is, hogy a színész szerint miért ilyen népszerű a karaktere a képregény rajongók körében:

“Azt gondolom, hogy mindnyájunkban van egy kicsi Frank-ből. Mind esünk át sötét dolgokon, van részünk megbánásban és szégyenben, követünk el hibákat és borítunk fel esetenként mindent. Az a lehetőség, hogy ezekbe a sebekbe betekintést nyerhetnünk teszi igazán érdekessé őt. De Frank mindenekelőtt egy katona, így nagyon szeretném ha a műsorban a lehető legnagyobb tisztelettel tudnánk adózni a katonai közösségnek, akiknek ez a karakter igazán sokat jelent.”

Talán erre az utolsó gondolatra reflektál az új meglehetősen realisztikus trailer is:

Az A Megtorló sorozat még idén érkezik a Netfilx-re, pontos dátumot egyelőre nem tudunk de a legvalószínűbb a novemberi kezdés.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Kapitány(ok) a hídon! Brie Larson és Chris Evans megérkeztek Atlantába

Next Article

Tudjuk mikortól forog a Shazam! film és a Titans sorozat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!