Wide Screen
Image default
Filmek

A tél katonája visszatér a Bosszúállók 4.-ben!

Sebastian Stan megerősítette, hogy az általa alakított Bucky Barnes, azaz a Tél katonája visszatér a 4. Bosszúállók filmre 2019-ben.

Sebastian Stan megerősítette, hogy az általa alakított Bucky Barnes, azaz a Tél katonája visszatér a 4. Bosszúállók filmre 2019-ben. Így tehát már biztos, hogy a Végtelen háború utáni epizódban is feltűnik majd Amerika Kapitány gyermekkori barátja.

Stan a CinemaBlend-nek adott nemrégiben egy interjút, amelyben ezt mondta:

Még nem olvastam el a következő film forgatókönyvét. A negyedikét. Annyit tudok csak, hogy odamegyek októberben, tényleg csak ennyit. Sőt, még az előzőét sem olvastam el ami azt illeti. [nevet] Csak annyit tudtam amennyiben konkrétan részem volt, és tényleg csak annyit mondtak nekem amit muszáj volt. Lehet, hogy így a normális. De ez egy családias rendszer. Van egy fajta bizalom és ismertség az írók és a rendezők között illetve Kevinnel [Feige]… és ez meg is látszik.

Nem ez az első alkalom, hogy ezekről a szigorú biztonsági előírásokról hallunk a forgatás kapcsán, ugyanis Tom Holland nemrég szintén azt nyilatkozta, hogy a forgatáson el sem árulták neki miféle ellenféllel harcolt az adott jelenetben. Miután Stant megkérdezték arról, hogy nem zavarja-e a Marvel ilyen szintű titkolózása, így felelt:

Nem aggódom a karakterem miatt. Bárhogy is döntenek, tudom hogy jó döntés lesz… Bár az enyém a karakter, de mégsem én döntöm el mi történik. De nekem elhihetitek, ezek a srácok egy új szintre emelik a dolgot. Ezt fogják tenni. Itt fog a tetőpontjára érni sok dolog, ezért tehetik meg ezt.

A filmet a Russo -fivérek rendezik és a főbb szereplők Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Pom Klementieff, Karen Gillan, Sean Gunn, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Sebastian Stan, Cobie Smulders, Benedict Wong, Tom Hiddleston, Chadwick Boseman, Samuel L. Jackson, Tessa Thompson, Benicio Del Toro, Danai Gurira és Thanos szerepében Josh Brolin.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios már a bemutató előtt berendelte a Loki Disney+ sorozat második évadát

Kévés Bence Mihály

Az Avatar 2. legújabb medencés képén végre magukat a főszereplőket is látni, és Kate Winslet is bemutatkozott

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat