x
Close


Közelgő események

Filmek

Kiderült a Shazam munkacíme

Már azt is tudni, hogy a stúdiók milyen címen dolgoznak a 2019-re ígért Shazam-mozin.

Kiderült a Shazam munkacíme
  • Publishedszeptember 16, 2017

Már azt is tudni, hogy a stúdiók milyen címen dolgoznak a 2019-re ígért Shazam-mozin.

A projekt előkészületei már javában zajlanak, és állítólag jövő év elején a forgatást is elkezdik. Az Omega Undergroundnak köszönhetően arra is fény derült, hogy a képregényfilm a Franklin munkacímet kapta, ilyen néven készül a stúdió falai között.

A legenda szerint [Benjamin] Franklin – a munkacím részben utalás rá – 1752-ben egy villámcsapás után fedezte fel a villamosságot, de Batson képregényhős első találkozása a villámmal egészen más. Miután [William] Batson Shazam-má vált, a villámok amolyan katalizátorként szolgáltak szuperhőssé történő átalakulásában. A villám, mint jelenség nem csak fontos szerepet játszik a Shazam átalakulásában, de szuperhős mellkasán található embléma a hős erejét is adja.

A filmért a Warner Bros., a DC Entertainment és a New Line Cinema produkciós trió lesz felelős, akik korábban cáfolták a hírt, miszerint a főellenségként Black Adamet (Dwayne Johnson) kapjuk.

A Shazam amerikai bemutatója 2019. április 5-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.