x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A Trónok harca évadzárójából végül kivágtak egy igen fontos jelenetet – lássuk mit veszítettünk

Több jelenetet is kivágtak a Trónok harca hetedik évadából, csakhogy még izgalmasabb legyen a befejező évad?

A Trónok harca évadzárójából végül kivágtak egy igen fontos jelenetet – lássuk mit veszítettünk
  • Publishedaugusztus 31, 2017

Több jelenetet is kivágtak a Trónok harca hetedik évadából, csakhogy még izgalmasabb legyen a befejező évad?

Az utolsó rész 81 perces hosszúságúra sikeredett, mégis kimaradt néhány jelentős kérdésre magyarázatul szolgáló momentum. Például az, hogy a Makulátlanok hogy jutottak ki látszólag sértetlenül Kaszter Hegyről? De ami még ennél is fontosabb: mikor és hogyan találta ki Arya és Sansa, hogy tőrbe csalják Kisujjat? Nos erre legalább erre legalább egy részleges választ kaphatunk, köszönhetően az HBO által végül kivágott jelenetnek.

Egy a Variety-vel készült interjú során a Bran-t alakító Isaac Hempstead Wright elárulta, hogy Sansa hogy jött rá Kissujj titkaira. Úgy néz ki, hogy nem Arya és Sansa szövetkezett össze, hanem a nagyobbik nővér a mostanában mellékállásban Westeros Google keresőjeként tevékenykedő Bran-hez fordult segítségért. A sorozatból is kiderülhet számunkra, hogy bizonyos szerepe a Háromszemű Hollónak is lehetett az ügyben, ugyanakkor az nem egyértelmű, hogy ez pontosan mi is volt.

 Leforgattunk egy jelenetet, amit végül kivágtak, ahol Sansa bekopog Bran ajtaján és azt mondja ’Szükségem van a segítségedre’ – árulta el a Bran-t alakító színész. „Tulajdonképpen annyi történt, hogy Sansa kezébe került egy egész megfigyelő részleg és jó ötletnek tartotta megnézni a történteket mielőtt megvádolja a saját húgát. Vélhetően eztán történt az a bizonyos “jesszusom” pillanat

Ez igazán úgy tűnik, mint egy olyan rész ami beleférhetett volna a műsoridőbe, de végül nem így történt. Ti milyen jelenet kapcsán éreztek így?

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.