Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Trónok harca évadzárójából végül kivágtak egy igen fontos jelenetet – lássuk mit veszítettünk

Több jelenetet is kivágtak a Trónok harca hetedik évadából, csakhogy még izgalmasabb legyen a befejező évad?

Több jelenetet is kivágtak a Trónok harca hetedik évadából, csakhogy még izgalmasabb legyen a befejező évad?

Az utolsó rész 81 perces hosszúságúra sikeredett, mégis kimaradt néhány jelentős kérdésre magyarázatul szolgáló momentum. Például az, hogy a Makulátlanok hogy jutottak ki látszólag sértetlenül Kaszter Hegyről? De ami még ennél is fontosabb: mikor és hogyan találta ki Arya és Sansa, hogy tőrbe csalják Kisujjat? Nos erre legalább erre legalább egy részleges választ kaphatunk, köszönhetően az HBO által végül kivágott jelenetnek.

Egy a Variety-vel készült interjú során a Bran-t alakító Isaac Hempstead Wright elárulta, hogy Sansa hogy jött rá Kissujj titkaira. Úgy néz ki, hogy nem Arya és Sansa szövetkezett össze, hanem a nagyobbik nővér a mostanában mellékállásban Westeros Google keresőjeként tevékenykedő Bran-hez fordult segítségért. A sorozatból is kiderülhet számunkra, hogy bizonyos szerepe a Háromszemű Hollónak is lehetett az ügyben, ugyanakkor az nem egyértelmű, hogy ez pontosan mi is volt.

 Leforgattunk egy jelenetet, amit végül kivágtak, ahol Sansa bekopog Bran ajtaján és azt mondja ’Szükségem van a segítségedre’ – árulta el a Bran-t alakító színész. „Tulajdonképpen annyi történt, hogy Sansa kezébe került egy egész megfigyelő részleg és jó ötletnek tartotta megnézni a történteket mielőtt megvádolja a saját húgát. Vélhetően eztán történt az a bizonyos “jesszusom” pillanat

Ez igazán úgy tűnik, mint egy olyan rész ami beleférhetett volna a műsoridőbe, de végül nem így történt. Ti milyen jelenet kapcsán éreztek így?

Még több a témában...

Elhunyt a Trónok harca rémfarkasa

Vigh Martin

Briliáns Trónok harca-utalásra lettek figyelmesek a rajongók a Westworld legutóbbi részében

Vigh Martin

A készítők eredetileg filmtrilógiával zárták volna le a Trónok harcát

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat