A Thor: Ragnarok új jelmezeit mutatják be a legújabb képek

Még javában forog a Thor harmadik felvonása, de már több képet és videót is kaptunk már a színészekről a messzi Ausztráliából.

Még javában forog a Thor harmadik felvonása, de már több képet és videót is kaptunk már a színészekről a messzi Ausztráliából.

Július 4-én kezdték el felvenni a harmadik Thor filmet, s azóta a rajongók számtalan fényképet és videót tettek közzé az interneten. Néhány hete már a film főszereplőit, Chris Hemsworth-ot és Tom Hiddleston-t is látták Brisbane-ben felállított New York-ot festő színfalak között – több taxit és mentőautót is a helyszínre szállítottak, csak hogy New York utcáit idézzék meg. Sajnos a színészek mindig köpenyben mutatkoztak, csak hogy elrejtsék jelmezüket a kíváncsi szemek elől. Most végre szó szerint is lehullt a lepel, s megmutatták, milyen változtatásokon estek át a jelmezek.

Semmi meglepő nincs abban, ha több változtatást is megejtettek a ruhákon a Thor második része óta. A legtöbb Marvel karaktert évről évre megújítanak, kisebb-nagyobb változtatások történnek a ruhákon, egyrészt a rajongók érdeklődése miatt, másrészt szimplán csak a marketing miatt, hogy minél több tárgyat adhassanak el belőlük. Ezáltal a jelmeztervezők és készítők is nagyobb teret kapnak, hogy fantáziájukat szabadjára engedjék, és új dolgokkal rukkoljanak elő, néha még a történet is megköveteli, hogy egy jelmezt újratervezzenek, feltuningoljanak. Kaptunk már erre is példát, hiszen Tony Stark Vasember-jelmezét többször átformálták már a szerep kedvéért, de most Thor és Loki megjelenésén is csiszoltak, hogy jobban bemutassák az asgardi kultúrát.

Ugyancsak a most bemutatott fényképeken mutatta meg magát Sir Anthony Hopkins is, aki a filmben Odin szerepét játssza. A korábbi fotókon még úgy állították be a színészt, mint valami New York utcáin élő hajléktalant, most azonban már uralkodóhoz méltó öltözetben mutatkozik. Twitter-en tűntek fel ismét a képek, melyekkel korábban is találkozhattunk más és más közösségi oldalakon, de végül a Marvel Studios kérésére eltávolították azokat. Juan Miguel rajongó túl gyors volt, s még a törlés előtt sikerült lementenie, s megosztani azokat másokkal. Érdekesség, hogy többen látták Juan-t, Hopkins-szal lógni Brisbane-ben a forgatások szünetei alatt.

Összességében nem sokat változott Loki jelmeze a Thor: Sötét világ című film óta. Ruhája sokkal alkalmibb, mintsem a korábban látott zöldes színű királyi öltözet. Thor jelmeze már annál inkább esett át egy nagyobb változtatáson, mint amivel eddig találkoztunk. Sokkal jobban passzol a Planet Hulk történetbe, melyet régóta pletykálnak a Thor: Ragnarok film kapcsán, ahol Thor egy gladiátor harcban vesz részt egy távoli planétán – Hulk a ketrec bajnoka. Az idei Comic-Con-on bemutatták Hulk páncélját is, de szerepét, s a film szinopszisát még mindig nem árulták el.

Kétszeres Oscar-díjas színésznő, Cate Blanchett is csatlakozott a forgatáshoz, mint Hela a titokzatos és félelmetes új főellenség. A film másik nagy színésze, aki újonnan csatlakozott a stábhoz, Jeff Goldblum. A függetlenség napja, és a Jurassic Park filmek sztárja most Goldmaster-t fogja eljátszani a Marvel univerzumában. További nagy nevek: Tessa Thompson (Valkyrie), Karl Urban (Skurge), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk). Főszerepekben a már említett Chris Hemsworth, aki ötödször bújik Thor bőrébe, Tom Hiddleston, a gonoszságokkal megátalkodott örökbefogadott testvér, azaz Loki, a Golden Globe- és Screen Actors Guild Award-díjas Idris Elba, aki az asgardiak őrszemét, Heimdall-t alakítja a filmben.

A filmet Taika Waititi rendezi, míg produceri szerepet a Marvel elnöke, Kevin Feige tölti be. Thor: Ragnarok filmet 2017. november 3-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Mit gondol Stan Lee a Doctor Strange filmről?

Next Article

A Rogue One film előzménykötete feltárja a Halálcsillag eredetét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!