New York-i kalandot sejtetnek a legfrissebb Thor: Ragnarok képek

New York-i sárga taxik és mentőautók is feltűntek Ausztráliában a Thor forgatásán.

New York-i sárga taxik és mentőautók is feltűntek Ausztráliában a Thor forgatásán.

A Thor: Ragnarok film forgatását július 4-én kezdték el, és még most is tart a távoli szigetországban, azon belül is a Roadshow-i stúdióban. Előreláthatólag a munkák október közepéig tartanak majd, de a filmet majd csak bő egy évre rá, 2017. november 3-án fogják bemutatni. Viszont a mai napon újabb képek érkeztek a helyszínről, amik arra utalnak, hogy amerikai helyszíneket is bevonnak a filmbe.

A Sydney Morning Herald számos új kép birtokába jutott, amelyeken a jellegzetes sárga festésű taxik szerepelnek, amik New York nevezetességei. Ebből arra következtethetünk, hogy a film nem csak a távoli Kozmoszban fog játszódni, hanem New York utcáira is ellátogat Thor majd, annak ellenére, hogy a Marvel Studios korábban azt nyilatkozta, hogy a Thor: Ragnarok epizód nagyrészt a Földön kívül, más univerzumban, bolygón fog játszódni. Úgy tűnik, hogy Thor mégsem kóborolt el olyan messzire, és olyan sokáig, mint az előzetes hírekből megtudtuk.

Egyelőre nem tudjuk tehát, hogy mit takar majd a New York-i scene, mert az tény, hogy Jane Foster (Natalie Portman) karaktere nem fog szerepelni a harmadik Thor részben – ezt Kevin Feige Marvel elnök nyilatkozatából kiderült anno. Azt sem ismert, hogy Jane barátja, Darcy (Kat Dennings) esetleg visszatér-e, amire nagyon kicsi az esély. Az viszont biztos, hogy a filmben láthatjuk majd az Avengers tower (Bosszúállók tornya) néven ismert épületet, ami egykoron megállította az asgardiaikat. Jó kérdés, hogy emiatt Vasembert/Tony Stark-ot (Robert Downey Jr.) is láthatjuk-e majd a filmben, vagy csak jól csengő nevek, s találgatások voltak a korábbi sorok.

A történetről azt tudjuk, hogy a Planet Hulk képregényekből ismert szálat fogja követni, de hogy mely szereplőkkel kell számolnunk a filmben, nem tudjuk. Néhány nappal ezelőtt érkezett egy videó, amin Hela (Cate Blanchett) látható. Még nincs megerősítve, csak régóta azt híresztelik, hogy Loki (Tom Hiddleston) összeáll az új gazemberrel, és közösen fogják Thor-t száműzni Asgard-ból, illetve elpusztítják az ikonikussá vált kalapácsot, a Mjölnir-t is. Thor ezek után egy gladiátor bolygón tér magához, ahol ketrecharcokat vívnak, és a bajnok Hulk. Ezt a Marvel nem kommentálta, de valószínűsíthető, hogy igazak a feltevések, ugyanis az idei Comic-Con-on már megmutatták Hulk gladiátor páncélját. Úgy gondolják, hogy a Thor: Ragnarok film több dolgot is a Planet Hulk képregényből fog majd átvenni, aminek a legtöbb rajongó örül is, mert már régóta szerették volna ezt filmben látni.

Chris Hemsworth, Mark Ruffalo és Tom Hiddleston színészek mellett már Idris Elba (Heimdall) és Anthony Hopkins (Odin), ráadásként Hela (Cate Blanchett) is csatlakozott a stábhoz. Sok új karaktert is bemutat majd a film, nem szabad elmennünk Jeff Goldblum által játszott Grandmaster mellett sem, mellette ott lesz még Tessa Thompson is, aki a hős Valkyrie-t fogja elhozni, valamint Karl Urban-féle Skurge-gal is találkozhatunk majd a vásznon.

Total
0
Shares
Previous Article

Megérkezett az Android 7.0 Nougat

Next Article

Kidnap – előzetest kapott Halle Berry új filmje

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!