The Predator előzetest kapunk ma rajongók!

Figyelem, figyelem! Több szereplő is nagy bejelentésről beszél, hogy valami közelít ma, csak nem egy The Predator trailer?

Figyelem, figyelem! Több szereplő is nagy bejelentésről beszél, hogy valami közelít ma, csak nem egy The Predator trailer?

Jake Busey, Jacob Tremblay és Sterling K. Brown színészek is valami nagy dologról kezdtek el beszélgetni Twitteren. A színészek nem árulták el, hogy mit kapunk a The Predatorból május 10-én, de szinte garantált, hogy ma érkezik az első előzetes Shane Black rebootjához. Erre korábban már utalt a rendező is, hogy hamarosan érkezik az első trailer a filmhez.

A CinemaConon egy előzetest már bemutattak a jelenlévőknek, de sajnos a videó nem került fel az internetre, azt csak az eseményre kilátogatók kapták ajándékba. Ma azonban készüljünk, mert rettegni fogunk…

Részletes szinopszist továbbra sem kaptunk a filmhez, de azt elárulták, hogy az amerikai kertvárosban játszódik a történet, ahol genetikailag fejlettebb Ragadozók gyilkolják az embereket. A történet középpontjában egy kisfiú áll majd, aki egészen különös kapcsolatban áll majd az idegen lényekkel, szerencsére segítő társakra is lel a kis hős, ex-katonákból álló csapatnak, valamint egy „elégedetlen” tudósnak kell felvenni a harcot a fenyegetéssel. A közelmúltban az is kiderült, hogy újraforgatások keretében szinte teljesen átírták a harmadik felvonást. A The Predator bemutatója szeptember 14-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Kiderült, hogy mikortól lövik a Rambo 5.-öt

Next Article
Bad Boys

A Sony végre kitűzte a Bad Boys for Life új bemutatóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!