Ahsoka Tano

[SWCA22] Levetítették az Ahsoka első felvételeit, és több nagy vendégszereplőre is kaptunk utalást

Megerősítést kapott, hogy a Lázadók főszereplői is bemutatkoznak élőszereplős alakban.

A Star Wars Celebration Mando+ paneljén a The Mandalorian című élőszereplős sorozat harmadik évadából már láthattak a rajongók egy bővebb betekintőt, és többek között Babu Frik visszatérését és Mandalore bolygó romjait tartalmazta. A panel végén megerősítést kapott az is, hogy a javában készülő Ahsoka című sorozatban a Star Wars: Lázadók animációs sorozatának több karaktere is szerepelni fog a Disney+ sorozatában.

Az Ahsoka első felvételeket a Mando+ panelen mutatták be, és utalást kaptunk a Star Wars: Lázadók című sorozatból Hera és Sabine visszatérésére is. Először Chopper gurult a színpadra – a sorozat kedvenc droidja -, majd Natasha Liu Bordizzo következett, aki megerősítette, hogy ő játssza Sabine Wren élőszereplős alakját. Mindössze három hete forgatják a sorozatot, de a rajongóknak már mutattak egy rövid, félperces kis teasert.

Az első felvételeken Ahsokát mutatták egy hajón, egy felvételt Hera Synduláról hátulról egy bázison, és visszatér a Klónok háborúja droidja, Huyang is, akinek az animációs sorozatban David Tennant kölcsönözte a hangját. Az Ahsoka sizzle reel végén feltűnt még a Szellem és Sabine is besétált a képernyőre.

Csütörtökön vette kezdetét az Anaheim-i Star Wars Celebration, és rögtön az első napon kaptunk egy előzetest az Andor című előzménysorozathoz, valamint a Lucasfilm azt is megerősítette, hogy mikor fogják bemutatni Diego Luna főszereplésével forgatott sorozatot. Majd elárulták, mikor érkezik a The Mandalorian 3. évada, illetve bejelentették Jon Watts rendező titkos projektjét is Jude Law főszereplésével.

Star Wars: Lázadók
Total
1
Shares
Previous Article
Taika Waititi

[SWCA22] A Lucasfilm megerősítette, hogy Taika Waititi rendezővel az élén új Star Wars-filmet mutatnak be 2023-ban a mozikban

Next Article
Top Gun: Maverick

Box Office: Bombasiker a Top Gun: Maverick, ami Tom Cruise karrierjének legerősebb nyitóhétvégéjét is bezsebelte

Related Posts