x
Sorozatok

[SWCA22] Bejelentették a The Mandalorian 3. évadát, de egy picit várnunk kell még rá

Megvan, mikor tér vissza kedvenc fajvadászunk.

[SWCA22] Bejelentették a The Mandalorian 3. évadát, de egy picit várnunk kell még rá
  • Publishedmájus 26, 2022

A Star Wars Celebration rendezvényen a Lucasfilm végre bejelentette, hogy mikor folytatódik Din Djarin és Grogu története a képernyőn. A nagysikerű The Mandalorian második évadát még 2020 év végén tűzték képernyőre, és bár nemrég láttuk őket a The Book of Boba Fett című sorozatban, a rajongók már nagyon ki vannak éhezve a harmadik részre.

Mint kiderült, a The Mandalorian harmadik évada hivatalosan 2023 februárjában kerül képernyőre a Disney+ streamingszolgáltatón, és ez azt is jelenti, hogy szinkronosan is nézhetjük majd a történet következő fejezetét.

“A mandalori és Grogu folytatják útjukat a #TheMandalorian 3. évadában, amely 2023 februárjában kerül sugárzásra kizárólag a DisneyPluson” – jelentették be:

A The Book of Boba Fett című sorozatban elkövetett vétkei után úgy tűnik, hogy Din Djarint kitaszították a mandalori törzséből, hiszen a 3. évad teaser trailerében Grogu azt kérdezte barátjától: “Azt hitted, hogy az apád az egyetlen mandalori?”. Din Djarin a következő évadban a titokzatos Mandalore-ra, a mandaloriak eredeti szülőbolygójára tart, és Katee Sackhoff visszatér a korábbi mandaloriak, Bo-Katan szerepében.

Egy darabig még várnunk kell a harmadik évadra, de addig sem maradunk sorozat nélkül, ugyanis a Lucasfilm bejelentette a nyár egyik új Star Wars-sorozatát, amiben visszatér Diego Luna karaktere, Cassian Andor. A karakterrel először a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet című antológiafilmben találkoztunk, augusztus végén pedig egy előzménysorozatból jobban megismerhetjük a lázadót.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.