x
Sorozatok

[SWCA22] Jude Law főszereplésével bejelentésre került a Star Wars: Skeleton Crew

Bejelentették Jon Watts Star Wars-sorozatát a messzi-messzi galaxisban.

[SWCA22] Jude Law főszereplésével bejelentésre került a Star Wars: Skeleton Crew
  • Publishedmájus 26, 2022

Május 26-án elrajtolt az Anaheim-i Star Wars Celebration találkozó, ahol a rajongók többek között találkozhatnak kedvenceikkel, és ahol a Lucasfilm több érdekességet is elárult az előttünk álló évek felhozatalából. Nem sokkal korábban megtudtuk, mikor érkezik a The Mandalorian 3. évada, de premierdátumot és előzetest kapott az Andor is.

Most pedig a Disney hivatalosan is bejelentette a Disney+ Star Wars: Skeleton Crew című új eredeti sorozatát, amely 2023-ban kerül bemutatásra és Jude Law lesz a főszereplője. A sorozatban egy csapat 10 éves gyerek életét ismerhetjük majd meg, akik megpróbálják megtalálni az utat hazafelé.

A Star Wars Celebration-ön többek között azt is leleplezték, hogy a Star Wars: Skeleton Crew című sorozatot a Pókember: Nincs hazaút című filmet jegyző Jon Watts és Christopher Ford készíti, Jon Favreau és Dave Filoni pedig producerként fog közreműködni a produckióban.

Ahogy már néhány sorral feljebb említettük, a készülő új sorozatban egy csapat 10 éves gyereket ismerhetünk meg egy kisbolygóról, akik eltévednek abban a messzi-messzi galaxisban, és meg kell próbálniuk hazatalálniuk. A történet a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér után fog játszódni, és az események szempontjából abban az időben játszódik, amikor a nagysikerű The Mandalorian és a már bejelentett Ahsoka is.

A hónap elején egy cím nélküli projektről már cikkeztek külföldi lapok, akkor még nem tudtuk, hogy ez a szóban forgó Star Wars: Skeleton Crew lesz, mert mindössze Grammer Rodeo munkacímen emlegették. Úgy is jellemezték, mint a 80-as évek klasszikus Amblin coming-of-age kalandfilmjeinek galaktikus változatát.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.