Close


Közelgő események

BREAKING Sorozatok

[SWCA22] Előzetest és premierdátumot kapott az Andor

Nyár végén érkezik az Andor.

[SWCA22] Előzetest és premierdátumot kapott az Andor
  • PublishedMay 26, 2022

A rajongók kissé csalódottak lehetnek, hiszen a The Mandalorian folytatására többet kell várni, cserébe viszont nem maradunk idén sem sorozat nélkül a messzi-messzi galaxisból. Az Andor hivatalos megjelenési dátumot kapott a Star Wars Celebration 2022 rendezvény első napján, és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rajongói most örülhetnek, mivel az előzménysorozat 2022. augusztus 31-én érkezik a Disney+-ra, és a megjelenés napján rögtön két részt is leadnak belőle.

Az eseményen tartott panelbeszélgetésen megtudtuk, hogy nem csak az Andor első évada fog 12 epizódból állni, hanem egy második évad is készül, amely további 12 epizódot tartalmaz majd. A történet ráadásul öt évvel az antológiafilm előtt játszódik majd. Ha ennyi információ nem lenne elég a készülő sorozatból, akkor tessék megnézni ezt az új teaser előzetest.

A sorozat kapott még egy nagyon klassz posztert is:

Az Andor a Diego Luna által alakított lázadó kém, Cassian Andor történetét meséli el, akivel először a már említett Zsivány Egyes című filmben találkoztunk. Sok idő eltelt a sorozat bejelentésétől, ugyanis a Lucasfilm még 2018-ban elárulta, hogy előzménysorozat készül a karakterrel. Mint korábban említettük, öt évvel a Halálcsillag terveinek ellopása előtt játszódik a sorozat, és olyan karaktereket is szerepeltethet, akiket más Star Wars-filmekből kivágtak. Annak ellenére, hogy még el sem kezdődött, úgy tűnik, már tervben van egy második évad, amelyben visszatérhet a pimasz droid, K-2SO.

A sorozatot rendezte Gareth Edwards, a forgatókönyvön pedig Chris Weitz és Tony Gilroy dolgozott John Knoll és Gary Whitta története alapján.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.