Wide Screen
Image default
Filmek

A Star Wars 9. rész után Daisy Ridley nem szeretne Rey lenni

Daisy Ridley megerősítette, hogy a Star Wars 9. résszel elköszön a sagatól, s nem akar többet Rey lenni a messzi-messzi galaxisban.

A színésznő válasza már csak azért is meglepő, mert a Disney az elmúlt hetekben jelentette be, hogy Rian Johnson rendezőt egy új trilógiával bízták meg, mely független lesz a most ismert Skywalker sagatól, és a galaxis eddig ismeretlen területeire kalauzolja el a nézőt. Ennek ellenére Reyt mégsem látjuk a folytatásban?

Nem. Ami engem illet, igazán nem tudtam, hogy mire írtam alá. Nem olvastam el a forgatókönyvet, de amit mondhatok, hogy nagyon kedves emberek vettek részt benne, és nagyszerűen éreztem magam. Most úgy gondolom, hogy még szerencsésebb vagyok, mint mikor megtudtam, hogy része vagyok valaminek. Olyan érzés ez, mint hazajönni most.

A Rolling Stonetól természetesen szerettek volna választ kapni arra is, hogy mi lesz a trilógia befejezése után, látjuk-e még Reyt a mozikban:

Nem, nem, nem. Nagyon izgatott vagyok, hogy megcsináljuk a harmadik filmet és kerek lesz a történet, mert végül is három filmre szerződtem. A fejemben is három film szerepel. Szerintem érződni fog, hogy ezzel lesz kerek a sztori.

Reyjjel legközelebb december 14-én találkozunk, hiszen akkor mutatják be itthon a Star Wars: Az utolsó Jediket.

star-wars-hungary

Még több a témában...

A Disney egy Obi-Wan Kenobi sorozatot készít a Disney+ platformra?

Tarjányi Tünde

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Kenny Baker, alias R2-D2

Japánban újabb posztert mutattak be Az utolsó Jedikhez [SPOILER]

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább