Doctor Strange az őrület multiverzumában

Skarlát Boszorkány, Gargantos és America Chavez a Doctor Strange az őrület multiverzumában legújabb promóciós képein

Nem bírják visszatartani a portékákat, csakúgy özönlenek a Doctor Strange 2. játékszerei.

A Benedict Cumberbatch főszereplésével forgatott Doctor Strange az őrület multiverzumában első előzetese alaposan feladta a leckét a főszereplőnek, miután nem volt eléggé elővigyázatos a Pókember: Nincs hazaút című filmben, s egy varázslattal rést ütött a Multiverzumon. A folytatásban a Legfőbb varázsló megpróbálja helyrehozni a hibát, ám ebben segítőkre lesz szüksége.

Ebben Doctor Strange először Skarlát Boszorkánytól kér segítséget, ezt láttuk az első előzetesben is. Wandával legutóbb egy éve, a Disney+ WandaVision sorozatában találkoztunk, amikor felszabadította valódi erejét, miközben emberek százaival játszott, hogy részesei legyenek a fantáziája által született Westview kisvárosban. A legfőbb varázsló, Wong is csatlakozik a misztikus duóhoz, akárcsak az egyik legújabb szuperhős tinihős, America Chavez, aki képességei után fontos szerepet kap majd a Multiverzum hibájának kijavításánál.

Az új promóciós termékeken szemügyre vehetik Skarlát Boszorkányt, Gargantost, America Chavezt, Wongot és magáról Doctor Strange-ről is láthatnak képet.

Több dolog sem világos a folytatás körül, de az első traileréből azt sikerült kihámoznunk, hogy Doctor Strange a gonosz ellenfelével, Strange Supreme varázslóval találkozik majd, aki ismerős lehet a rajongóknak a What If…? című animációs sorozatból. Bár még nem tudni, hogy a gonosz variáns lesz a főgonosz vagy esetleg valaki más. Az előzetesben láttunk erre utalást, egy gonosz, csápos lényt, aki New York utcáin buszokat dobál a főhősre.

Miután az eredeti rendezőt, Scott Derricksont elvesztették – aki a hírek szerint a Marveltől eltérő (horrorosabb) filmet akart készíteni -, a legendás rendező, Sam Raimi lépett a helyére, hogy tető alá hozza ezt az őrületet a Multiverzumban. A Doctor Strange az őrület multiverzumában sok csúsztatáson van túl, legutóbb március 25-ről május 6-ra halasztották a premiert, s a teljes 4. fázist eltolták. Néhány hónapja pedig megjelent egy cikk, miszerint “jelentős újraforgatásokon” esett át, a Loki írója, Michael Waldron állítólag új dolgokat ötlött ki (cameo, instrukciók).

Total
12
Shares
Previous Article
Thor Natalie Portman

A Thor: Szerelem és mennydörgés legújabb promóciós képén Natalie Portman, azaz a Hatalmas Thor jelmezét csodálhatjuk meg

Next Article
Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba

Véletlenül Emma Watson helyett a fiatal Emma Robertsről szúrtak be egy képet a Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba különkiadásába

Related Posts