Főoldal Filmek Rengeteg cameo és instrukció miatt kerül sor a Doctor Strange az őrület multiverzumában pótforgatására
Filmek

Rengeteg cameo és instrukció miatt kerül sor a Doctor Strange az őrület multiverzumában pótforgatására

Gond egy szál se! Mindent a rajongók szórakoztatásának érdekében tesznek.

469
Doctor Strange

Még november elején számoltunk be, hogy jelentős újraforgatásra kerül sor a Doctor Strange az őrület multiverzumában cími filmnél. Az elmúlt hetekben lezavarták az újraforgatásokat, de egy új jelentésből kiderül, hogy ezek elsősorban arra szolgáltak, hogy új cameókkal és karakterek bemutatásával bővítsék a folytatást.

Néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy karácsony előtt jelentős újrafeldolgozásokon esik át a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatás. Bár ez megszokott a Marvel Studios és stúdiók részéről, hogy a nagyobb volumenű produkciók gyártási fázisába további forgatásokat is belekalkulálnak, sokan mégis a legrosszabbra gondoltak, hogy gond lehet a filmmel. Ennek néhány rajongó hangot is adott, hogy talán gond lehet a sztorival.

Nos, a The Hollywood Reporter megosztott egy érdekes jelentést a munkáról, amelyből kiderül, hogy ezek az újraforgatások a Loki és a Pókember: Nincs hazaút című produkciók miatt történhettek. A Multiverzum mind a Disney+ sorozat, mind az említett film esetében fontos szerepet játszik, és állítólag a Marvel Studios producereit “lenyűgözte a sok színész, akik keresztezték egymást útját a Nincs hazaút című filmben, és az a fordulat, hogy a Loki című sorozatban a karakterek alternatív változatai megjelentek”.

Ennek eredményeképp döntöttek úgy, legalábbis egy forrás szerint “még jobban elszórakoznak a Multiverzummal” a Doctor Strange-folytatásában. Hogy ez mivel jár? “Több cameót és karakterbemutatót”, ami jó előjel arra nézve, hogy a film váratlan, őrült helyekre visz minket.

Már eddig is pletykáltak arról, hogy X Professzor szerepében visszatér Sir Patrick Stewart, de ki tudja, hány ismerős világot fog érinteni a Doctor Strange az őrület multiverzumában. Ha jól meggondoljuk, Chris Evanstől kezdve Fáklya visszatérésén át az ismerős hősök variánsaiig minden megtörténhet a Multiverzumban, még akár Hugh Jackman is visszatérhet egyszer Rozsomák/Farkas szerepében.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmet 2022. május 6-án fogják bemutatni a mozikban.

Doctor Strange
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események