Wide Screen
Image default
Előzetesek

[SBLIV] Vin Diesel és a Halálos iramban 9. sem hagyta ki a Super Bowlt

Alig két napja mutatták be a Halálos iramban 9. előzetesét, máris újabb ízelítőt kaptunk a Fast Saga kilencedik részéből.

Alig két napja mutatták be a Halálos iramban 9. előzetesét, máris újabb ízelítőt kaptunk a Fast Saga kilencedik részéből.

A Halálos iramban filmsorozat valóban magasabb sebességre kapcsolt, ugyanis a pénteki előzetes után csendben bemutattak egy újabb kedvcsináló kis videót. Egy harminc másodperces tévészpottal készültek az 54. Super Bowl-ra, amiben jórészt a hétvégén látott trailer jeleneteit vágták újra össze, bár elvétve néhány új képsort is felfedezhetünk.

Mondhatjuk, hogy biztos kezekre bízták a fősodor következő két részét a spin-offok mellett, hiszen a rendezői székbe azt a Justin Lint ültették, aki ezzel ötödik alkalommal ült vissza a kormánykerék mögé. De már a tizedik részre is aláírt.

Ami pedig a szereplőgárdát illeti, a folytatásban ott lesz Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, ám ahogy láttuk, a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

Halálos iramban 9. országos bemutatója május 21-én lesz.

Még több a témában...

Egy évvel eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját

Kévés Bence Mihály

[SBLIV] A WandaVision- és a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat is előzetest kapott

Kévés Bence Mihály

[SBLIV] Egy Super Bowlos szpottal hangolódunk a 007 Nincs idő meghalni bemutatójára

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat