Wide Screen
Image default
Előzetesek

[SBLIV] Egy Super Bowlos szpottal hangolódunk a 007 Nincs idő meghalni bemutatójára

Kicsivel több mint két hónappal a 007 Nincs idő meghalni bemutatója előtt az MGM új jelenetekkel gazdag szpotot villantott a Super Bowlon.

Kicsivel több mint két hónappal a 007 Nincs idő meghalni bemutatója előtt az MGM új jelenetekkel gazdag szpotot villantott a Super Bowlon.

Szinte egy örökkévalóságnak tűnt, mire tető alá hozták az új Bond-filmet, hiszen a színfalak mögött több tényező is hátráltatta a jubileumi James Bond-film elkészítését. Nem akart összeállni a stáb, kezdve a kreatív különbséggel, ami Barbara Broccoli producer és Danny Boyle rendező között alakult ki, majd Daniel Craig sérült le a forgatáson, ami miatt csúsztatni kellett a munkálatokat, de Cary Joji Fukunaga rendező is meglehetősen lazára vette a figurát (mert szerelembe esett a Dead Redemption 2.videojátékba).

Már biztos, hogy idén Daniel Craig utoljára ölti magára a 007-es szmokingot, és a 007 Nincs idő meghalni produktummal elköszön a brit titkosügynök szereptől, de még mielőtt ezt megtenné, megmenti a világot Rami Malek rosszfiújától. A történetről csak annyit tudunk, hogy főhősünk épp szabadságát tölti Jamaicán, mikor visszarendelik, mert egy új gonosz tűnt fel az MI6 radarján a friss Oscar-díjas Rami Malek alakításában.

A filmben visszatér még Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah Jeffrey Wright és Ralph Fiennes, új belépőként pedig Rami Malek.

007 Nincs idő meghalni magyar bemutatója 2020. április 9-én lesz. 

Még több a témában...

Veszélyben a 007 Nincs idő meghalni bemutatója, 2021-re csúszik ez is?

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, miért tartott olyan sokáig igent mondani az új James Bond-filmre

Kévés Bence Mihály

Billie Eilish elkészült a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat