Főoldal Sorozatok Samuel L. Jackson szólt, már forog a Marvel Titkos Invázió sorozatadaptációja
Sorozatok

Samuel L. Jackson szólt, már forog a Marvel Titkos Invázió sorozatadaptációja

A Disney+ sorozatot jövő évben fogják bemutatni.

198
Nick Fury

Több mint egy évtizeden keresztül mellékszereplőt játszott Samuel L. Jackson a Marvel Moziverzumban, de jövőre saját sorozatot kap a karakter. Nick Fury szerepében először a 2008-as Vasember stáblista utáni jelenetében tűnt fel, majd fontos szerepet játszott a Bosszúállók megalakulásában, legutóbb pedig a Pókember: Idegenben című filmben láttuk, igaz ott a karaktert végig az alakváltó Talos játszotta, amíg az igazi Fury valahol a világűrben pihente ki az elmúlt évek fáradalmait.

Még tavaly decemberben jelentették be Nick Fury és Talos (Ben Mendelsohn) karakterekkel a főszerepben a Titkos Invázió című sorozatot. Az elmúlt hetekben több jel is arra utalt, hogy rövidesen kezdődik a forgatás, most pedig Jackson közösségi oldalán megosztott kép tanúsága szerint már el is kezdődött a munka. Instagramon megjelent poszton Jackson karakteréről mintázott pólót viseli a színész, ami a Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetet mutatja, amikor elporladt Fury.

Ideje, hogy felvenni a ritmust. Boldog vagyok, hogy újra támadásba lendülhetek! #titkosinvázió

A Marvel Studios még nem tűzte ki a hat részből álló Titkos Invázió premierjét. Nick Fury mellett fontos szerepet kap a képregény feldolgozásban Ben Mendelsohn visszatér Talos, a Skrullok vezetőjének szerepében, Kingsley Ben-Adir pedig a főgonoszt játssza majd. A szereplőgárdát erősíti még a Trónok harca és az A Korona című sorozatokból Emilia Clarke és Olivia Colman. Korábban megtudtuk, hogy a rendezői székben Thomas Bezucha és Ali Selim foglal helyet.

A Titkos Invázió képregénysorozatban a Skrullok, az alakváltó idegenek útját követhetjük nyomon, akik miután megszállják a Földet, a Bosszúállók alakjait veszik fel. A Marvel Moziverzumban nem ellenséges szerepben láthattuk a Skrullokat, mind a Marvel Kapitány, mind a Pókember: Idegenben című produkciókban baráti szándék vezérelte őket, szóval még rejtély, hogy milyen formában dolgozza fel a képregényeket a Titkos Invázió című sorozatban a Marvel.

Az idei évben a Fekete Özvegy és a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, illetve a hamarosan érkező Örökkévalók mellett sorozatokkal is bővült a Marvel Moziverzum. Az év elején érkezett az egyedi hangvételű WandaVision, tavasszal A Sólyom és a Tél Katonája, nyáron a Loki, nyár végén a párhuzamos valóságokba enged bepillantást a Marvel Studios első animációs sorozata, a What If…? November végén jön a Sólyomszem, valamikor az év első felében a Ms. Marvel, majd később a She-Hulk, a Holdlovag, az Armor Wars, a Vasököl és még sorolhatnánk.

Nick Fury

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.