Főoldal Sorozatok A Titkos Invázió szereplőválogatása a sorozat főgonoszára is utalhatott
Sorozatok

A Titkos Invázió szereplőválogatása a sorozat főgonoszára is utalhatott

Lelepleződött a sorozat gonosza?

476
Titkos Invázió

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke tavaly télen több új Disney+ sorozatot is bejelentett, köztük egy Titkos Invázió című Disney+ sorozatot. Tudomásunk szerint a sorozat forgatása valamikor év végén kezdődik, amiben Samuel L. Jackson is visszatér Nick Fury szerepében. De egy friss szereplőválogatás lehet, hogy leleplezte a sorozat főgonoszát és két másik mellékszereplőt is.

A Disney Investors Day alatt számos bejelentésre sor került. Megerősítést kapott, hogy Tatiana Maslany cáfolata ellenére mégis Jennifer Walters szerepében mutatkozik be a She-Hulk-sorozatban. Don Cheadle önálló sorozatban tér vissza, amiben Tony Stark legnagyobb félelme válik valóra, amikor rossz kezekbe kerül a csúcstechnika. Dominique Thorne főszereplésével készül az Ironheart című sorozat, ami szintén egy eredettörténet lesz a Marvel egyik legnagyobb agytrösztjéről. De sokan Brian Michael Bendis nagysikerű képregény feldolgozását, a Titkos Inváziót várják leginkább.

A Marvel Kapitány két sztárja, Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Ben Mendelsohn (Talos) visszatér a híres képregényadaptációban. Részleteket nem tudunk a sorozatról, de feltehetően jóval kisebb mértékben fogják adaptálni a Skrullok invázióját. A The Illuminerdi osztott meg néhány részletet három mellékszereplőről, köztük a főgonoszról.

Egy 50-60 év közötti színész játszhatja el a sorozat főgonoszát, valamint egy 40-50 év közötti színésznőt, akinek karakteréről azt tudni, hogy sok közös jelenete lesz Nick Furyval. Ezen felül pedig egy másik fontos mellékszerepre keresnek egy fiatal színésznőt. Elsőre semmi rendkívüli nincs ezekben a casting-hírekben, de ha sorozat ragaszkodik az alapanyaghoz, akkor a főgonosz nagy valószínűséggel Dorrek VII, a Skrull birodalom császára lesz. A fiatalabb szereplőről pedig azt feltételezik, hogy Abigail Brand lehet, de nyilvánvalóan ezek csak találgatások.

A Titkos Invázió jelenleg is fejlesztés alatt áll, és várhatóan év végén kapcsolják be a kamerákat. A Marvel Studios nem árulta el, hogy mikor fogják műsorra tűzni a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események