Nick Fury

Samuel L. Jackson elárulta, hogy a Bosszúállók közül ki az ő kedvence

Nemrég egy interjúban arról kérdezték Samuel L. Jacksont, hogy a Bosszúállók közül ki a kedvence.

Nemrég egy interjúban arról kérdezték Samuel L. Jacksont, hogy a Bosszúállók közül ki a kedvence.

Samuel L. Jackson, mint Nick Fury a kezdetektől fogva a Marvel Moziverzum központi szereplője, ahogy az első Vasember végén bemutatkozott Tony Starknak, és elkezdték összegyűjteni a Bosszúállókat. A színész összesen kilenc filmre írt alá, de első nagy szerepére a Marvel Kapitányban került sor, amiben többet megtudtunk a karakter múltjáról, például hogy miként vesztette el bal szemét, és hogy honnan ered a Bosszúállók titkos szervezetének ötlete.

A 3. fázisban többnyire nélkülöznünk kellett Nick Fury-t, bár az említett Marvel Kapitányban és a Pókember: Idegenben értékelhető szerepet kapott – de tudjuk, hogy valójában csak Talos, a Skrullok vezetőjét láttuk -, és az igazi Fury egy űrhajón süttette a hasát, és megágyazott a S.W.O.R.D. csillagközi szervezetnek. A The Hollywood Reporter azt szerette volna megtudni a színésztől, hogy ki az ő kedvenc Bosszúállója?

Nick Fury, mert ő vagyok én. Valójában Fekete Özvegy.

Fekete Özvegyet legközelebb november 5-én láthatják a rajongók a karakter önálló filmjében, de azt még nem tudni, hogy Fury mikor kap legközelebb bevetést. Talán majd a Marvel Kapitány 2. részében, amiben Monica Rambeau is szerepet kaphat, hiszen a karaktert többször is látták a WandaVision-sorozat forgatásán Tayonah Parris alakításában. A színész jelmezén a S.W.O.R.D. logóját is kiszúrták, annak az űregységnek a szimbólumát, aminek feladata elsősorban a Föld védelmezése lesz a kozmikus veszélyekkel szemben.

Total
1
Shares
Previous Article

KRITIKA: Thor: Ragnarök

Next Article
Vasember

A Bosszúállók: Végjáték egyik húsvéti tojása tisztelgés volt Vasember előtt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!