Image default
Filmek

Russo tesók tisztázták a rajongói teóriákat, hogy mi történt Vízióval

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezői tiszta vizet öntöttek a pohárba, és elárulták, hogy mi történt Vízióval Thanos csettintése után.

Még mindig a Collider rendezvényén járunk, ahol a Bosszúállók harmadik és negyedik rész rendezői válaszoltak a feltett kérdésekre. Korábban már megírtuk, hogy a Végtelen Kesztyű vagy a Vihartörő az erősebb, Thanos miért tudta könnyedén legyőzni Hulkot a film nyitójelenetében, most pedig egy másik Bosszúállón a sor, akiről több rajongói teória is megjelent.

Paul Bettany színész egészen érdekes utat járt be a Marvel Moziverzumban, hiszen a Vasember filmekben még nem láttuk őt, csak hallottuk, ugyanis J.A.R.V.I.S mesterséges intelligencia tőle kölcsönözte hangját. Majd 2015-ben a Bosszúállók: Ultron korában a Vasember ruhák szoftvere életre kelt, hogy vállvetve a Bosszúállók oldalán induljon csatába.

Vízió nagyon fontos szerepet játszott a Végtelen háborúban, azonban ő sem élte túl a találkozást az Őrült Titánnal. A Bosszúállók 3.-ban Thanos végre nem üldögélt a trónon, megmutatta, hogy miért őt tartják az univerzum egyik legerősebb ellenfelének. Thanos a Végtelen Köveket arra használta, hogy egy csettintéssel kiirtsa a fél univerzumot, azonban ehhez el kellett vennie Víziótól az Elme Követ. Mikor Thanos elvette a követ, sok rajongó úgy gondolta, ha Vízió visszakapja azt, akkor életre kelhet, azonban a Collidernek a rendezők ezt a rajongói teóriát megcáfolták.

Vízió halott.

Viccesen Joe Russo ezután még azt is megjegyezte, hogy ezért a tettéért a Víziót alakító

Paul Bettany nagyon mérges volt ránk.

Az elméletet megcáfolták, de még ez sem zárja ki, hogy Vízió visszatérjen a Bosszúállók 4.-ben, hiszen a pletykák szerint a hősök időutazással, vagy alternatív idősíkkal szeretnék helyrehozni Thanos tettét. Ha a megmaradt Bosszúállók sikerrel járnak, akkor talán Vízió nemcsak a tévéképernyőire, hanem mozivászonra is visszatér a jövőben, hiszen éppen a napokban szivárgott ki, hogy a Disney+ szolgáltatásán Skarlát boszorkány és Vízió közös minisorozatot kap.

Még több a témában...

Ezért nincs szükség arra, hogy a Bosszúállók 4. a Végtelen háború második része legyen

Kiszivárgott a Bosszúállók 4. alcíme?

Kévés Bence Mihály

Nick Fury benne lesz a Spider-Man: Far From Home folytatásban?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább