Thanosnak ezért sikerült legyőznie Hulkot a Végtelen háború nyitójelenetében

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezői az elmúlt napokban több kérdésre is választ adtak, most éppen arra, hogy Thanos miért kerekedett felül Hulkon olyan könnyen.

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezői az elmúlt napokban több kérdésre is választ adtak, most éppen arra, hogy Thanos miért kerekedett felül Hulkon olyan könnyen.

Thanos (Josh Brolin) már a Bosszúállók: Végtelen háború nyitójelenetében megmutatta, hogy miért őt tartják az univerzum egyik legnagyobb ellenfelének, mikor könnyedén legyőzte az addig verhetetlennek gondolt Hulkot (Mark Ruffalo). A film egyik leglátványosabb jelenetéről beszélünk, ahol kezdetben még úgy tűnt, hogy a zöld melák legyőzi az Őrült Titánt, végül azonban Thanos felülkerekedett ellenfelén, és földbe döngölte a Hulkot. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

Sok rajongó úgy gondolta, hogy Thanos a Végtelen Kő erejét használta, hogy legyőzze Hulkot, azonban ezt korábban már megcáfolták. A Collider több kérdést is Russo fivérekhez szegezett – korábban arra kaptunk választ, hogy a Vihartörő vagy a Végtelen Kesztyű az erősebb -, most pedig arra voltak kíváncsiak, hogy Thanos hogyan győzedelmeskedett olyan könnyen Bruce Banner alteregója felett. [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Joe Russo”]Azt mondanám, hogy egyszerűen ilyen erős. Nem láttad őt, hogy használta volna a hatalom Végtelen Követ a jelenetben. Szerintem tekinthetünk úgy arra a harcjelenetre, mint amikor a kaszkadőrcsapattal beszéltünk róla, hogy Hulk nyilvánvalóan nagyon erős, de kissé meggondolatlan a harcstílusa.

Agresszív, és harcmodora kimerül az öklözésben. Thanos az univerzum Dzsingisz Kánja, nagyon képzett harcos, és ugyanolyan erős [mint Hulk]. Tehát mikor kettőjüket összeeresztjük, végső soron a képzett harcstílus felülkerekedik. Ezért van, hogy egyik pillanatban Hulk felülkerekedik Thanoson, de végül Thanos az okosabb.[/penci_blockquote]

Érthető volt, hogy a rajongók miért gondolták mást a jelenetben, hiszen a film elején már Thanos birtokában van a Hatalom Kövének miután lerohanta Xandart, azonban ahogy később is láttuk a filmben, mikor Thanos a Végtelen Kesztyűt használta, akkor a kövek izzottak attól függően, hogy éppen melyik kő erejét szerette volna használni. Az pedig, hogy Thanos a kövek ereje nélkül is képes volt legyőzni a legerősebb Bosszúállót, tovább igazolja az Őrült Titán hatalmas erejét.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
52
Shares
Previous Article

Thor új fegyvere, a Vihartörő vagy a Végtelen Kesztyű az erősebb?

Next Article

Russo tesók tisztázták a rajongói teóriákat, hogy mi történt Vízióval

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!