Thanos a Végtelen Kő nélkül is legyőzte volna Hulkot

A Bosszúállók: Végtelen háború film írói egy interjúban elárulták, hogy Thanos a Végtelen Kesztyű nélkül is kiütötte volna Hulkot.

A Bosszúállók: Végtelen háború film írói egy interjúban elárulták, hogy Thanos a Végtelen Kesztyű nélkül is kiütötte volna Hulkot.

A képregények szerelmesei között sok vitát kiváltott a Végtelen háború legelső jelenete, melyben Thanost és Hulkot láttuk véres harcban. Az írott kiadásban láttunk már példát arra, hogy Thanos legyőzte Hulkot, de azok a harcok nem mentek annyira könnyen, sokkal több erejébe került az Őrült Titánnak, mint amit a filmben mutatott. Az ellenlábasok között akadnak olyanok is, akik nem értenek egyet ezzel, s szerintük a Végtelen Kövek ereje nélkül Hulk felülkerekedett volna Thanoson a filmben.

Christopher Markus és Stephen McFeely a Bosszúállók 3. írópárosa a Collidernek elárulták, hogy szerintük Thanos még az Erő Kő segítsége nélkül is diadalmaskodott volna Hulk-kal szemben:

Azt hiszem, hogy képes lett volna győzni. Lehet, hogy csak fellegekbe beszélek, de úgy gondolom, Thanos az Erő Kő segítsége nélkül is kiütötte volna Hulkot.

Egy pillanatra úgy tűnhetett, hogy Hulk legyőzi Thanost a meglepetés erejével, de végül elesett a zöld óriás, Thanos könnyedén győzte le az egyik legerősebb Bosszúállót. McFeely egy remek példával támasztotta alá, hogy Thanos mekkora nagy fenyegetést jelent a Marvel Moziverzumra nézve:

Be akartuk mutatni, hogy Thanos mennyire nagy gonosztevő a Marvel Moziverzumban. Vagyis, hogy még az előző bajnokot is kiüti, mindezt viszonylag könnyedén és vadul. Remélhetőleg ez rettegést kelt a többiekben a film hátralévő részében, akik harcba szállnak Thanos-szal.

Jövőre kiderül, hogy Hulk kap-e visszavágót Thanos-szal, vagy Marvel kapitány egymaga száll ringbe az Őrült Titánnal. (Kevin Feige szerint Marvel kapitány a Marvel legerősebb karaktere.) Bár így, hogy Thanos összegyűjtötte mind a hat Végtelen Követ, Hulknak nem sok esélye maradt.

Total
0
Shares
Previous Article

Nagy a baj, nagyot esett a Solo nézettsége első hétvégéhez képest

Next Article
Vasember

10 Marvel-karakter, akik átvehetik Vasember szerepét a Bosszúállók 4. után

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!