Wide Screen
Sorozatok

Kiszivárgott Skarlát boszorkány sorozatának címe

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, miszerint Skarlát boszorkány is sorozatot kap a Disney+ streamingszolgáltatáson.

A Deadline értesülései szerint, a Marvel Studios valóban sorozatot készít Skarlát boszorkánnyal (Elizabeth Olsen), azonban az első pletykákkal ellentétben nem Lokival (Tom Hiddleston) közös epizódokban, hanem egy másik Marvel Moziverzum karakterrel. A lap már azt is megtudta, hogy milyen címen fogják bemutatni a szóban forgó új minisorozatot.

A mikiegeres cég 2019 végén indítja el első streamingszolgáltatását, a Disney+ platformot, ahol többek között ott debütál a Star Wars franchise első élőszereplős sorozata, a The Mandalorian, ezenfelül számos  olyan Marvel-karakterrel is találkozhatnak a rajongók, akiknek nem jutott elég idő a mozivásznon, ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy ezek a minisorozatok is a Marvel Moziverzumot bővítik. A Deadline most arra hívta fel a figyelmünket, hogy Loki, illetve Bucky és Sólyom közös sorozata mellett Skarlát boszorkány Vízióval költöznek be az otthonunkba. A készítők nem agyaltak sokat a címen, hiszen Vision and Scarlet Witch címen mutatják be a karakterek közös sorozatát. Paul Bettany (Vízió) korábban megerősítette, hogy a jövőben nagyon fontos szerepet játszik, talán már a sorozatra utalt az interjúban – mindezt úgy, hogy Vízió nem élte túl Thanos-szal történő találkozást a Végtelen háborúban.

A cselekmény részletiről nem tudtunk meg semmit, azonban a cím elég beszédes ahhoz, hogy legyen sejtésünk arról, hogy miről fog szólni a minisorozat. A Bosszúállók: Végtelen háború nem adott sok időt Víziónak és Wandának, hogy szerelmük kibontakozhasson, így talán majd a sorozatból többet megtudunk kettőjük kapcsolatáról, és még az sem kizárt, hogy a sorozat a Bosszúállók 4. része után játszódik majd. (Hiszen pletykák szerint időutazással megmentik majd az univerzumot, így Vízió és Wanda is visszatér az élők sorába.)

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Monica Rambeau ismét feltűnt a WandaVision forgatásán, miközben egy visszatérő karaktert is kiszúrtunk

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon