Főoldal Filmek Russell Crowe nagyágyúval bővült a Thor: Love and Thunder szereplőgárdája
Filmek

Russell Crowe nagyágyúval bővült a Thor: Love and Thunder szereplőgárdája

Végre Crowe is belépett a Marvel Moziverzumba.

321
Russell Crowe

Sokan várták már a pillanatot, hogy a Gladiátor és Az acélember sztárja, Russell Crowe mikor fog szerepet kapni a Marvel egyik alkotásában. Elérkezett a pillanat, amire vártak a rajongók, ugyanis a legújabb hírek szerint Crowe a Thor franchise negyedik részében fog bemutatkozni a Marvel Moziverzumban.

A Deadline úgy tudja, hogy az Oscar-díjas színésznek egy vicces vendégszerepet osztott Taika Waititi. Egészen a megjelenésig szerették volna titokban tartani ezt a cameót, de hiába tett meg mindent a Marvel Studios, a színészt kiszúrták az ausztráliai forgatáson, s ezzel oda a nagy meglepetés. Történetesen a színész saját magát leplezte le egy képpel, amin Thorral közösen hajókáznak. Ettől függetlenül még mindig nem tudni, hogy kinek a szerepében láthatjuk és melyik jelenetben fog feltűnni.

De ha már a hírességeknél tartunk, akkor Crowe csak az egy a sokból. Állítólag a Thor: Ragnarök után visszatér Matt Damon, Sam Neill és Luke Hemsworth is, akik egy színpadi drámában adták elő Loki, Odin és Thor színjátékát a harmadik részben. Arról is beszélnek, hogy Melissa McCarthy is csatlakozott hozzájuk, aki majd Helát fogja kiparodizálni ebben a színjátékban. Kiindulva ezekből arra számítunk, hogy a Ragnarök eseményeit fogják majd kiparodizálni a folytatásban, Crowe-nak egy olyan gazfickó szerepet tudunk elképzelni, mint például Surtur, A nagymester vagy Thanos. Minden lehetséges, még azt sem zárhatjuk ki, hogy teljesen máshol tűnik majd fel Crowe a filmben. Ez attól is függ, hogy a film milyen mértékben dolgozza fel Jason Aaron szerzőtől a Thor képregényt, mert akár az ausztrál színész az idősebb Thor Királyt alakíthatja a jövőből.

Az eddigi ismereteink alapján a Thor: Love and Thunder felér egy Bosszúállók-filmmel, ahogy arra tavaly ősszel egy bennfentes is hivatkozott. Portman csak az egyik nagy visszatérő, hiszen Jaimie Alexander még télen megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér. Chris Pratt mellett, Vin Diesel és Pom Klementieff is Ausztráliában tartózkodik már. Kevin Feige pedig azt erősítette meg, hogy Christian Bale kapta a főgonosz szerepét.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. május 6-ára halasztották.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...