World Beyond

Rick is feltűnt a The Walking Dead széria új, a World Beyond spin-off előzetesében

Egy rövid teaser előzetest kaptunk a The Walking Dead: World Beyond második spin-off sorozathoz.

Egy rövid teaser előzetest kaptunk a The Walking Dead: World Beyond második spin-off sorozathoz.

Bár a koronavírus-járvány miatt az új The Walking Dead-sorozat premierjét is elhalasztották, azért az AMC a fősodor utolsó része mellé csatolt egy kis ízelítőt. Az AMC oldalán jelent meg a rövid ízelítő az új sorozatból, amiben Rick megmenekülését is látjuk, akinek nyoma veszett a szériában, miután felrobbant a híd. De egy másik ismert szereplőt, a Fear the Walking Deadből Al (Maggie Grace) találkozása is képernyőre került a szervezettel.

Az új sorozatról annyit árult el a csatorna, hogy azokról a fiatalokról szól majd, akik beleszülettek ebbe a poszt-apokaliptikus világba. És itt lezárták a témát, hallgatnak a szereplőkről és erről a titokzatos szervezetről, de azt már megfejtettük, hogy a három The Walking Dead-sorozat, beleértve a World Beyondot is, egy-egy kört szimbolizál a titokzatos szervezet logóján. A videó végén pedig egy ismeretlen karakter elég bizarr dolgot mond, „Ha látod, hogy valaki ezt viseli… félned kell.”, míg egy másik hang „Mi vagyunk az utolsó remény.”, de sajnos a premiert ebből sem tudtuk meg.

A sötét helikoptereket már mindhárom sorozatban láttuk, és ez a csoport felelős Rick eltűnéséért is, hiszen miután Rick életveszélyesen megsebesült, ők találtak rá és vitték magukkal. Eddig nem derült ki a szervezet célja, pedig többször is láttuk már a helikoptereket, de a rajongók most abban bíznak, hogy a World Beyond majd választ ad a kérdésre, vagy majd a Rick Grimes három mozifilmből.

Total
5
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

Leleplezték az Obi-Wan Kenobi és a Cassian Andor Disney+ sorozatok megjelenését?

Next Article

Izgalmas pletykákat olvashatunk A Hangya folytatásáról, a főgonoszt és az új karaktereket is leleplezték?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!