Wide Screen
Image default
Sorozatok

Rick is feltűnt a The Walking Dead széria új, a World Beyond spin-off előzetesében

Egy rövid teaser előzetest kaptunk a The Walking Dead: World Beyond második spin-off sorozathoz.

Egy rövid teaser előzetest kaptunk a The Walking Dead: World Beyond második spin-off sorozathoz.

Bár a koronavírus-járvány miatt az új The Walking Dead-sorozat premierjét is elhalasztották, azért az AMC a fősodor utolsó része mellé csatolt egy kis ízelítőt. Az AMC oldalán jelent meg a rövid ízelítő az új sorozatból, amiben Rick megmenekülését is látjuk, akinek nyoma veszett a szériában, miután felrobbant a híd. De egy másik ismert szereplőt, a Fear the Walking Deadből Al (Maggie Grace) találkozása is képernyőre került a szervezettel.

Az új sorozatról annyit árult el a csatorna, hogy azokról a fiatalokról szól majd, akik beleszülettek ebbe a poszt-apokaliptikus világba. És itt lezárták a témát, hallgatnak a szereplőkről és erről a titokzatos szervezetről, de azt már megfejtettük, hogy a három The Walking Dead-sorozat, beleértve a World Beyondot is, egy-egy kört szimbolizál a titokzatos szervezet logóján. A videó végén pedig egy ismeretlen karakter elég bizarr dolgot mond, „Ha látod, hogy valaki ezt viseli… félned kell.”, míg egy másik hang „Mi vagyunk az utolsó remény.”, de sajnos a premiert ebből sem tudtuk meg.

A sötét helikoptereket már mindhárom sorozatban láttuk, és ez a csoport felelős Rick eltűnéséért is, hiszen miután Rick életveszélyesen megsebesült, ők találtak rá és vitték magukkal. Eddig nem derült ki a szervezet célja, pedig többször is láttuk már a helikoptereket, de a rajongók most abban bíznak, hogy a World Beyond majd választ ad a kérdésre, vagy majd a Rick Grimes három mozifilmből.

Még több a témában...

Scott Gimple, a The Walking Dead vezető alkotója szerint Michonne megérdemelne egy saját filmet

Kévés Bence Mihály

Már meg sem lepődünk, de évadzáró nélkül marad a The Walking Dead 10. évada

Kévés Bence Mihály

A The Walking Dead széria készítője elárulta, hogy mi okozta a zombi apokalipszis kitörést?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat