The Walking Dead

Leleplezték a harmadik The Walking Dead-sorozat címét

Végre kiderült, hogy milyen címen mutatják be jövőre a harmadik The Walking Dead-sorozatot, aminek főszereplői a gyerekek lesznek.

Végre kiderült, hogy milyen címen mutatják be jövőre a harmadik The Walking Dead-sorozatot, aminek főszereplői a gyerekek lesznek.

Néhány hónappal az új The Walking Dead-sorozat bejelentése után végre elárulták, hogy milyen néven fogják bemutatni az új szériát, melynek főszereplői már azok a gyerekek lesznek, akik beleszülettek a poszt-apokaliptikus világba. Az AMC még tavasszal jelentette be, hogy egy harmadik sorozattal bővül a franchise, amihez teaser előzetest már a fősodor elején kaptunk ősszel.

A sorozat a The Walking Dead: World Beyond címet kapta, ezzel pedig már háromra bővült a franchise sorozatainak száma a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead spin-off után. A New York-i Comic-Conon már előzetest is láttunk a sorozathoz, azt azonban még mindig nem lehet tudni, hogy pontosan mikorra teszik a World Beyond premierét, bár a csatorna és a teaser is egy 2020-as bemutatóról árulkodott.

A készítők új célközönséget céloztak meg a World Beyond-sorozattal, amihez most egy új teaser előzetest is mellékeltek:

Az AMC csatorna áprilisban tett bejelentést az új sorozatról, főszerepben a következő generációról, majd nyáron a San Diego-i Comic-Conon kiderült, hogy Alexa Mansour, Nicolas Cantu és Hal Cumpston elsőként csatlakozott a szereplőgárdához. A csatorna korábban úgy fogalmazott a harmadik sorozatról, hogy

A The Walking Dead és a Fear the Walking Dead után a franchise egy harmadik sorozatot indít, főszerepben két fiatal női főhőssel, a fókusz pedig az első generáción lesz ebben az apokaliptikus világban. Néhányan hőssé válnak. Néhányan gonosszá. De a végén, mindenki örökre megváltozik, felnőnek és megváltozik identitásuk, a jó és a rossz egyaránt.

A World Beyond rendezői székében a Kong: Koponya-sziget rendezőjét, Jordan Vogt-Roberts-et látjuk.

The Walking Dead: World Beyond
Total
3
Shares
Previous Article
Alien

Ridley Scott eredetileg teljesen más befejezést szánt A nyolcadik utas: a Halál főhősének

Next Article

Már csapatható a WRATH: Aeon of Ruin

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!