Főoldal Sorozatok 2020-ban érkezik a második The Walking Dead spin-off, amihez most teasert is kaptunk
Sorozatok

2020-ban érkezik a második The Walking Dead spin-off, amihez most teasert is kaptunk

Az AMC még áprilisban jelentette be a második The Walking Dead spin-offot, amihez most befutott az első teaser előzetes is.

558
The Walking Dead

Az AMC még áprilisban jelentette be a második The Walking Dead spin-offot, amihez most befutott az első teaser előzetes is.

Az AMC csatorna rohamtempóban halad a zombis apokalipszis felé, ugyanis a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead spin-off után jövőre újabb sorozatot mutat be Robert Kirkman képregénye alapján. A csatorna meglehetősen szűkszavúan fogalmazott a második spin-offról, még az idei San Diego-i Comic-Conon sem osztottak meg részleteket – a rendező kilététől eltekintve – az új szériáról, ami a nézőket új szereplőkön és új zombikon keresztül egy új világba kalauzolja el.

Az AMC hivatalos Twitter-oldalán jelent meg egy teaser előzetes a 2020-ban érkező sorozathoz, de még mielőtt megörülnének annak, nem tényleges előzetesről beszélünk, hanem egy felvezetőről, ami bemutatja az új spin-off gyerekszereplőit.

A cselekmény részleteit továbbra is szigorú titoktartás előzi meg, a készítők pusztán annyit árultak el a készülő új sorozatról, hogy a legfiatalabb generációról fog szól, akik már beleszülettek abba a zombi apokalipszisbe. Főszerepekben Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Aliyah Royale és Annet Mahendru, míg rendezői székben a Kong: Koponya-sziget rendezőjét, Jordan Vogt-Roberts-et látjuk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutat egy új, félelmetesebb zombi-változatot

A The Walking Dead új spinoff-sorozatából végre választ kapunk, honnan szabadult el...

The Walking Dead
Sorozatok

Kiderült, hogy Daryl Dixon miért nem szerepelt The Walking Dead-képregényekben

Robert Kirkman elárulta, hogy a Norman Reedus által megformált Daryl Dixon miért...