Wide Screen
Image default
Sorozatok

2020-ban érkezik a második The Walking Dead spin-off, amihez most teasert is kaptunk

Az AMC még áprilisban jelentette be a második The Walking Dead spin-offot, amihez most befutott az első teaser előzetes is.

Az AMC csatorna rohamtempóban halad a zombis apokalipszis felé, ugyanis a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead spin-off után jövőre újabb sorozatot mutat be Robert Kirkman képregénye alapján. A csatorna meglehetősen szűkszavúan fogalmazott a második spin-offról, még az idei San Diego-i Comic-Conon sem osztottak meg részleteket – a rendező kilététől eltekintve – az új szériáról, ami a nézőket új szereplőkön és új zombikon keresztül egy új világba kalauzolja el.

Az AMC hivatalos Twitter-oldalán jelent meg egy teaser előzetes a 2020-ban érkező sorozathoz, de még mielőtt megörülnének annak, nem tényleges előzetesről beszélünk, hanem egy felvezetőről, ami bemutatja az új spin-off gyerekszereplőit.

A cselekmény részleteit továbbra is szigorú titoktartás előzi meg, a készítők pusztán annyit árultak el a készülő új sorozatról, hogy a legfiatalabb generációról fog szól, akik már beleszülettek abba a zombi apokalipszisbe. Főszerepekben Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Aliyah Royale és Annet Mahendru, míg rendezői székben a Kong: Koponya-sziget rendezőjét, Jordan Vogt-Roberts-et látjuk.

Még több a témában...

Az AMC új The Walking Dead-sorozatot indít 2020-ban

Kévés Bence Mihály

Andrew Lincoln azt tervezi, hogy The Walking Dead epizódot készít

Kévés Bence Mihály

The Walking Dead poszterek az idei Comic Con-ról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább