Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson a legesélyesebb a Star Wars: Episode IX székére

A reggeli bejelentést egy újabb követhet, mégpedig, hogy Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson válthatja Colin Trevorrowt a Star Wars 9. rész rendezésében.

A Deadline forrásai úgy tudják, hogy a Lucasfilm listájának élén Rian Johnson áll, akinek filmjét idén decemberben mutatják be a mozikban. Úgy hírlik, hogy Kathleen Kennedy producer és a Disney mérhetetlenül elégedett azzal, amit Johnson véghez vitt a Star Wars 8. résszel, – noha még be sem mutatták – éppen ezért újabb bizalmat szentelnének a rendezőnek, aki így a Star Wars 9. résznél is bizonyíthat. J.J. Abrams neve is szóba került, de ezt afféle pletykaként kell kezelni. Rian Johnsonnak már csak kezet kell ráznia a stúdióval, és letenni egy tökéletes befejezést.

Ezúttal a Disney nem sakkozhat úgy, hogy megvárják a Star Wars: Az utolsó Jedik téli bemutatóját, és majd a film sikere után döntenek a rendező kérdéséről, hiszen ha tartani szeretnék a 2019. május 24-ére kitűzött premiert, akkor legkésőbb januárban már forgatni kell filmet. Tovább nehezíti a dolgot, hogy még nincs használható forgatókönyve sem.

Még több a témában...

A Han Solo film nem egy szólófilm lesz, hanem trilógiával bővül a Star Wars univerzum?

Kévés Bence Mihály

[D23] Karakterposzterek a Star Wars: Az utolsó Jedik főszereplőiről

Kévés Bence Mihály

[PLETYKA] Hamarosan forog az Obi-Wan Kenobi spin-off

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább