Főoldal Filmek Rian Johnson állítólag még mindig az új Star Wars-trilógián dolgozik
Filmek

Rian Johnson állítólag még mindig az új Star Wars-trilógián dolgozik

A projektet még 2017-ben jelentették be.

464
Rian Johnson

Három évet kell visszamennünk a múltba, akkor jelentették be az új Star Wars-trilógiát. Még be sem mutatták a Star Wars: Az utolsó Jediket a nagyérdemű előtt, de a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy bejelentette, hogy annyira elégedettek Rian Johnson munkájával, hogy a legendás Skywalker történet után egy teljesen önálló, három részből álló sztorival fog előállni.

Három év eltelt úgy, hogy szinte semmit sem tudtunk meg a projektről. A rendező a múltban többször is tagadta azokat a pletykákat, hogy Az utolsó Jedik bemutatója után kialakult felháborodás miatt a stúdió törölte a projektet. Korábban több interjúban is megerősítette, hogy még folyamatban van az új trilógia, bár továbbra sem tűzték ki a dátumokat, hogy mikor fogják bemutatni a szóban forgó három filmet.

A USA Today riportere, Sariah Wilson ült le egy interjúra a rendezővel, majd ezt követően egy tweetben megerősítette Wilson, hogy a korábban bejelentett Star Wars-trilógia kidolgozás alatt van. Wilson állítása szerint azért nincs céldátum és ütemterv, mert a direktor más projekten dolgozik most, de biztosra veheti mindenki, hogy el fog készül a trilógia.

A 2017-es bejelentés tartalma szerint Johnson írja és rendezi majd a trilógia első részét azzal a Ram Bergman producerrel, akivel már régről együtt dolgozik. A titokzatos projektről mindössze annyit tudunk, hogy a galaxis ismeretlen területére kalauzolja el a rajongókat, miközben olyan új szereplőket ismerünk meg, akiket még soha nem láttunk eddig.

2018-ban a rendező arról beszélt, hogy a kidolgozás alatt álló projekt még nagyon gyerekcipőben jár, ugyanakkor elismerte, hogy már az elején kitalálta, hogy mi lehet ez az új projekt. Továbbá azt is elmondta, hogy a VIII. rész körül kialakult felháborodás nem befolyásolja majd a munkában. Egy évvel később, már olyan pletykákról lehetett olvasni, hogy a Lucasfilm letett a projektről, de ezt gyorsan cáfolta egy tweetben a rendező.

Rian Johnson
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.