Főoldal Filmek Pont egy járvány miatt hónapokkal eltolták a Resident Evil: Welcome to Raccoon City bemutatóját
Filmek

Pont egy járvány miatt hónapokkal eltolták a Resident Evil: Welcome to Raccoon City bemutatóját

A Sony Pictures nem mer nekimenni a szeptemberi bemutatónak.

351
Resident Evil

Alig egy hete számoltunk be az új Resident Evil-film hivatalos címéről, valamint hogy az új rész teljesen független lesz a korábban bemutatott filmektől, most újabb fontos infót kell megosztanunk. Sajnos a Sony Pictures nem meri bevállalni a szeptemberi bemutatót a kialakult vírusjárvány miatt, ezért néhány hónappal eltolták a premiert.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City premierjére eredetileg szeptember 3-án került volna sor, azonban majdnem három hónappal került hátrébb a premier, így csak november 24-én utazhatunk Raccoon Citybe. A mostani csúszást nem indokolták meg, de a döntésben valószínűleg szerepet játszott a Venom: Let There Be Carnage új premier időpontja is, amiről tegnap számoltunk be, de amíg ott egy hétről beszéltünk, itt majdnem három hónap a csúszás.

Egy korábbi interjúban a rendező elárulta, hogy a Resident Evil: Welcome to Raccoon City a korábbi filmekkel ellentétben, hűen követi majd a játékok sztoriját és szereplőit. Ez azt jelenti, hogy olyan karaktereket látunk majd a filmben, mint Chris és Claire Redfield, Jill Valentine vagy éppen Leon S. Kennedy az első két videojátékból, illetve az új rész nem fog felhasználni semmit a korábbi hat filmből. Önálló filmként fog érkezni, ami teljes egészében az első két videojátékból merít majd.

Resident Evil

A feldolgozás 1998-ban, Raccoon City egyik sorsdöntő estéjén játszódik majd, és a filmet filmszínházban fogják bemutatni. Már arra felkaptuk a fejünket, hogy hűen követik az első két játék vonalát, de igaz ez a szereposztásokra is, hiszen sok ismert sztárral a fedélzetén vágnak bele a munkálatokba. Claire Redfield szerepében Kaya Scodelario, aki Az útvesztőből és A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújából lehet ismerős, Jill Valentine szerepében Hannah John-Kamen (A Hangya és a Darázs); Chris Redfield, mint Robbie Amell (Upload); Albert Wesker, mint Tom Hopper (The Umbrella Academy); Avan Jogia (Zombieland: A második lövés) Leon S. Kennedy szerepében, valamint Neal McDonough (Yellowstone), aki William Birkin karaktert kelti életre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események