Főoldal Előzetesek A Resident Evil: Welcome to Raccoon City új előzetese az Umbrella Corporation kísérleteit mutatja be
Előzetesek

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City új előzetese az Umbrella Corporation kísérleteit mutatja be

Ismerkedj meg közelebbről az Umbrella hátborzongató kísértetekkel.

547

A Sony Pictures Entertainment még több horrort fecskendez a Resident Evil: Welcome to Raccoon City legújabb “Rémálom” címet viselő előzetesébe. Míg az első két trailer a Resident Evil franchise közkedvelt STARS tagjairól és más ismertebb karakterekről szólt, addig a legújabb a kezdetet, a rémálmokat okozó kísérleteket tárja fel, hogy Raccoon City ártatlan lakóin milyen kísérleteket végez az Umbrella vállalat.

Raccoon City utcái vagy a Spencer-kastély helyett a trailer Raccoon City árvaházába kalauzol el bennünket. Újból látjuk a rémisztő Lisa Trevort (Marins Mazepa), és ízelítőt kapunk abból, hogy milyen messzire nyúlnak vissza a kísérletek. Claire Redfield (Kaya Scodelario) elárulja, hogy az Umbrella már az ő és bátyja, Chris (Robbie Amell) gyerekkora óta dolgozik Raccoon City felszíne alatt. Emellett további ízelítőt kapunk Dr. William Birkin (Dean McDonough) munkájáról, egy szétroncsolt testről, és még néhány régi filmtekercset is megnézhetünk, amiből kiderül, hogy a város lakóit sújtó betegség az embereken és gyerekeken végzett kísérlet következménye.

Egy hagyományos horrorra emlékeztet a trailer, gyors vágásokkal, és olyan jumpscare elemekkel, mint az ijesztő látvány és kísérteties hangok, amelyek fokozzák a feszültséget. Mellettük pedig még a szörnyek is ijesztőre sikerültek kezdve a lomha, mutálódott Birkintől Lisa Trevoron át egészen az egyszerű, fekete szemű zombikig.

A feldolgozás 1998-ban, Raccoon City egyik sorsdöntő estéjén játszódik majd, és a filmet filmszínházban fogják bemutatni. Már arra felkaptuk fejünket, hogy hűen követik az első két játék vonalát, de igaz ez a szereposztásokra is, hiszen sok ismert sztárral a fedélzetén vágnak bele a munkálatokba. Claire Redfield szerepében Kaya Scodelario, aki Az útvesztőből és A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújából lehet ismerős, Jill Valentine szerepében Hannah John-Kamen (A Hangya és a Darázs); Chris Redfield, mint Robbie Amell (Upload); Albert Wesker, mint Tom Hopper (The Umbrella Academy); Avan Jogia (Zombieland: A második lövés) Leon S. Kennedy szerepében, valamint Neal McDonough (Yellowstone), aki William Birkin karaktert kelti életre.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City premierjére eredetileg szeptember 3-án került volna sor, azonban majdnem három hónappal került hátrébb a premier, így csak november 24-én utazhatunk Raccoon Citybe.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események