Főoldal Előzetesek Mindent belezsúfoltak a Resident Evil: Welcome to Raccoon City előzetesébe, amitől lázba jönnek a rajongók
Előzetesek

Mindent belezsúfoltak a Resident Evil: Welcome to Raccoon City előzetesébe, amitől lázba jönnek a rajongók

Ez lesz a tökéletes videojátékadaptáció?

166

Tegnap már beharangozták nekünk, ma pedig bemutatták a Resident Evil: Welcome to Raccoon City című film első kedvcsinálóját. Az első képsorokból kiindulva, ez tényleg sokkal ütősebb lehet a korábbi feldolgozásnál, nem fogták vissza magukat a készítők, mindent beletettek, amit csak lehetett a játékból.

Johannes Robert (47 méter mélyen) rendező korábban már elárulta, hogy a Resident Evil: Welcome to Raccoon City a korábbi filmekkel ellentétben, hűen követi majd a játékok sztoriját és szereplőit. Ez azt jelenti, hogy olyan karaktereket látunk majd a filmben, mint Chris és Claire Redfield, Jill Valentine vagy éppen Leon S. Kennedy az első két videojátékból, illetve az új rész nem fog felhasználni semmit a korábbi hat filmből. Önálló filmként fog érkezni, ami teljes egészében az első két videojátékból merít majd.

A feldolgozás 1998-ban, Raccoon City egyik sorsdöntő estéjén játszódik majd, és a filmet filmszínházban fogják bemutatni. Már arra felkaptuk fejünket, hogy hűen követik az első két játék vonalát, de igaz ez a szereposztásokra is, hiszen sok ismert sztárral a fedélzetén vágnak bele a munkálatokba. Claire Redfield szerepében Kaya Scodelario, aki Az útvesztőből és A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújából lehet ismerős, Jill Valentine szerepében Hannah John-Kamen (A Hangya és a Darázs); Chris Redfield, mint Robbie Amell (Upload); Albert Wesker, mint Tom Hopper (The Umbrella Academy); Avan Jogia (Zombieland: A második lövés) Leon S. Kennedy szerepében, valamint Neal McDonough (Yellowstone), aki William Birkin karaktert kelti életre.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City premierjére eredetileg szeptember 3-án került volna sor, azonban majdnem három hónappal került hátrébb a premier, így csak november 24-én utazhatunk Raccoon Citybe.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...