Főoldal Filmek Ismét eltolták a Mortal Kombat és a Venom: Let There Be Carnage bemutatóit
Filmek

Ismét eltolták a Mortal Kombat és a Venom: Let There Be Carnage bemutatóit

Újabb csúszásokról kell beszámolnunk.

354
Tom Hardy Venom

A Sony Pictures éjjel úgy döntött, hogy ismételten eltolja Andy Serkis rendezőtől a Venom második részét. Szerencsére ezúttal nem beszélhetünk akkora bajról, mint a Morbius esetében, ahol egy évet toltak a premieren, hiszen a Tom Hardy és Woody Harrelson főszereplésével forgatott második részt csak egy hét késéssel fogják műsorra tűzni a mozikban.

Miután korábban szeptember 16-ára csúsztatták a Venom: Let There Be Carnage bemutatóját, a Sony jobbnak látta, ha még egy héttel eltolja a premiert, így csak szeptember 24-én válthatunk jegyet rá. Kissé érthetetlen a stúdió döntése, hogy miért volt erre szükség, mert míg korábban a Universal a Bébi úr: Családi ügy rajzfilmmel egy napon mutatták volna be, addig most több alkotással is osztozkodnia kell a premier napján: a Paramount stúdiótól az Infinity, a Warner Bros. rendezésű The Many Saints of Newark, a Unviersaltól a Dear Evan Hansen és még a Searchlight is bemutat egy filmet The Eyes of Tammy Faye címen.

Ugyanakkor ha azt nézzük, akkor a két Marvel-film távolabb került egymástól, miután a Disney szeptember elejére tolta ki a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája időpontját. Arról már nem is beszélve, hogy így most veszélyes közelségbe került a Dűne remake október elején és a 007 Nincs idő meghalni október második hetén.

De a Warner Bros. is módosított egy film bemutatóján. Eredetileg április elején került volna bemutatásra a Mortal Kombat. Az adaptációt április 16-án szerették volna bemutatni a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón, ám április 23-ára tolták a premiert, hogy több ideje maradjon a szörnyek csatájára a Godzilla Kong ellen című filmben. Godzilla és Kong összecsapása rég nem látott sikert hozott, a pandémia és a mozik újranyitása óta egy film sem kezdett még ilyen erősen a mozik kasszáinál: már az 121 millió dollárt is átlépte a film, és a következő napokban ez a szám csak nőni fog.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Négy klasszikus harcos csatlakozott a Mortal Kombat 2. karaktereihez

A Mortal Kombat 2. forgatása hivatalosan is kezdetét vette. Újabb karaktereket láthatunk...

Mortal Kombat
Filmek

Megerősítést kapott, hogy készül a Mortal Kombat folytatása

A pocsék kritikák ellenére bíznak a folytatásban, jön a Mortal Kombat következő...

Mortal Kombat
Filmek

Hivatalosan is zöld utat kapott a Mortal Kombat folytatása, a forgatókönyvön pedig a Moon Knight írója dolgozik

Ha kételkedtél a folytatásban az első rész után, most minden kétséget eloszlattak...