Wide Screen
Image default
Filmek

[PLETYKA] Hamarosan forog a Flash-film?

A legfrissebb pletykák szerint előbb elkezdik forgatni a Flash-filmet, mint azt gondoltuk.

Annak ellenére, hogy tavasszal még olyan híreket lehetett olvasni, hogy a Flashpoint-ot lefújták, és az évek óta tervezés alatt álló projektet a Warner törölte a napirendjéről. Arról megint csak pletykáltak, hogy a rendezők is magára hagyták a projektet – nem ők lettek volna az elsők, akik kiszálltak a projektből -, sőt, a Warner és DC is alaposan átgondolta a projekt létjogosultságát Az Igazság Ligája csúfos leszereplését követve.

Most a Production Weekly forrásai azt állítják, hogy Ezra Miller alakításában érkező Flash-film a stúdió egyik legnagyobb prioritását élvezi, és a tervek szerint 2019 februárjában kezdik forgatni a filmet. A filmet egyébként a Pókember: Hazatérés írópárosa, John Francis Daley és Jonathan Goldstein készítik majd (tervek szerint), a forgatókönyvet pedig Joby Harold adaptálta a képregényekből. Az eredeti terv az volt, hogy Geoff Johns adaptálja történetet a Flashpoint című képregényből, azonban az új író érkezésével nem tiszta, hogy milyen alapokra fektetik a sztorit.

2018-ban meglehetősen karcsúra sikerült a DC felhozatala, hiszen egyetlen egy filmet mutatnak be, az Aquamant karácsonykor, de jövőre némiképp jobb lesz a helyzet. Áprilisban érkezik a Shazam!, majd novemberben a Wonder Woman 1984, amitől mindenki nagyon sokat vár, hiszen az első részben Patty Jenkins meglehetősen magasra tette a lécet. De több más projekt is tervezés alatt áll, ne feledjük Matt Reeves önálló Batman részét sem, hamarosan forgatni kezdik Joaquin Phoenix főszerepében a Joker eredettörténetet, Suicide Squad második része is készülőben van, vagy akár a Harley Quinn vezetésével érkező Gotham City Sirens című női öngyilkos osztagot sem.

Még több a témában...

Bejelentették, hogy mikor mutatják be az Aquaman második részét

[SDCC 2017] A stúdió döntött, Ben Afflecknek távoznia kell?

Kévés Bence Mihály

Mera-t látjuk futni a legfrissebb Aquaman forgatási fotón

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább