Wide Screen
Image default
Filmek

Wonder Woman 1984 forgatási videó, rajta Cheetah

Kristen Wiig színésznő, vagy ahogy a filmben látjuk majd, Cheetah ismét felbukkant a Wonder Woman 1984 című folytatás forgatásán.

Kristen Wiig színésznő, vagy ahogy a filmben látjuk majd, Cheetah ismét felbukkant a Wonder Woman 1984 című folytatás forgatásán.

Egy ideje már forgatják a nagy sikerű Wonder Woman második részét, melyben most már nem titok, hogy Chris Pine karaktere visszatér Steve Trevor világháborús pilóta, azonban a filmnek egy új gonosztevője is lesz, mégpedig a Csodanő legősibb ellenfelét, Cheetah-t látjuk a jövőre érkező folytatásban. A rendező korábban posztolt egy képet Kristen Wiig karakteréről, de abból nem sok mindent tudtunk meg, így mindenki arra várt, hogy mikor kapunk egy igazi képet Cheetahról, melyen úgy mutatják a szereplőt, ahogy azt a képregényekből ismerhetjük.

Sokan arra számítottak, hogy legközelebbi fotókon már macska-jelmezben tűnik fel a szereplő, s nem pedig a kornak megfelelő öltözetben látjuk a gonosztevőt. Ehhez képest valami oknál fogva Kristen Wiig megjelenése nagyban eltér Barbara Ann Minerve sokak által ismert külsejétől. Elképzelhető, hogy Patty Jenkins máshogy képzeli el a gonosztevőt, s a filmben emberi külsővel ábrázolják majd Cheetah-t, de még az is elképzelhető, hogy számítógépes effektek segítségével varázsolnak belőle igazi macskát. Ti mit gondoltok róla, milyen lesz Cheetah a folytatásban?

A Wonder Woman 1984 bemutatója 2019. november 1-jén lesz az USA-ban.

Még több a témában...

Christian Bale lehet a Warner Bros. tartalékterve arra, ha Michael Keaton nemet mond Batmanre

Kévés Bence Mihály

Gal Gadot arról mesélt, mennyit változott a főhősnő, és a Wonder Woman 1984 lényegében miért nem egy folytatás

Kévés Bence Mihály

Patty Jenkins elárulta, hol tartanak a Wonder Woman 3. és az amazonok spin-off részekkel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat