Főoldal Filmek Wonder Woman 1984 forgatási videó, rajta Cheetah
Filmek

Wonder Woman 1984 forgatási videó, rajta Cheetah

Kristen Wiig színésznő, vagy ahogy a filmben látjuk majd, Cheetah ismét felbukkant a Wonder Woman 1984 című folytatás forgatásán.

709
wonder-woman-cheetah

Kristen Wiig színésznő, vagy ahogy a filmben látjuk majd, Cheetah ismét felbukkant a Wonder Woman 1984 című folytatás forgatásán.

Egy ideje már forgatják a nagy sikerű Wonder Woman második részét, melyben most már nem titok, hogy Chris Pine karaktere visszatér Steve Trevor világháborús pilóta, azonban a filmnek egy új gonosztevője is lesz, mégpedig a Csodanő legősibb ellenfelét, Cheetah-t látjuk a jövőre érkező folytatásban. A rendező korábban posztolt egy képet Kristen Wiig karakteréről, de abból nem sok mindent tudtunk meg, így mindenki arra várt, hogy mikor kapunk egy igazi képet Cheetahról, melyen úgy mutatják a szereplőt, ahogy azt a képregényekből ismerhetjük.

Sokan arra számítottak, hogy legközelebbi fotókon már macska-jelmezben tűnik fel a szereplő, s nem pedig a kornak megfelelő öltözetben látjuk a gonosztevőt. Ehhez képest valami oknál fogva Kristen Wiig megjelenése nagyban eltér Barbara Ann Minerve sokak által ismert külsejétől. Elképzelhető, hogy Patty Jenkins máshogy képzeli el a gonosztevőt, s a filmben emberi külsővel ábrázolják majd Cheetah-t, de még az is elképzelhető, hogy számítógépes effektek segítségével varázsolnak belőle igazi macskát. Ti mit gondoltok róla, milyen lesz Cheetah a folytatásban?

A Wonder Woman 1984 bemutatója 2019. november 1-jén lesz az USA-ban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.