Wide Screen
Image default
Filmek

Paul Rudd nem biztos benne, hogy elkészül A Hangya 3. része

Paul Rudd színész szerint a rajongók kezdhetik a kampányt, ha látni szeretnék A Hangya 3. részét.

Nem sokat tudunk a Marvel Moziverzum jövőjéről, ugyanis egy-két film kivételével hivatalosan nem jelentették be a 4. fázis filmjeit, melyek között biztosan ott lesz a suttyomban forgatni kezdett Fekete Özvegy-film, a Doctor Strange és a Fekete Párduc második része, A galaxis őrzői vol. 3., illetve a rendkívül ígéretes The Eternals, de 2022-ig összesen nyolc Marvel-filmet jelentett be a Disney. A kérdés csak az, hogy mely alkotások lesznek ezek.

Nem tudni tehát, hogy miket hagytunk le a listáról, de a rajongók kezdhetnek aggódhatni, mert Paul Rudd állítása szerint A Hangya 3. része nem szerepel a Marvel tervei között. A Yahoo! készített interjút a színésszel, aki a következőt üzente a Hangya rajongóinak, mikor a folytatásról kérdezték:

Nem tudom, hogy állunk. Kezdjétek el hívogatni a vezetőséget, és indítsatok kampányt érte, ha azt szeretnétek, hogy elkészüljön.

Ugyanakkor a Yahoo! egyik forrása megerősítette, hogy tervben van a harmadik rész. És mint tudjuk az utóbbi évekből, nem mindent kell elhinni Ruddnak. A színész nem aggódik Scott Lang jövőjét illetően, hiszen karaktere túlélte a Bosszúállók: Végjátékot, és meglepődnénk, ha egy ilyen szórakoztató karaktert kifelejtenének a 4. fázisból, még ha nem is önálló részben tér vissza. Sajnos azonban Ruddot igazolják a számok, hiszen a Marvel két leggyengébben teljesítő alkotása volt A Hangya (519 millió dollár nemzetközi eladásokból) és A Hangya és a Darázs (623 millió dollár), így érthető, a stúdió miért nem lelkesedik egy harmadik részért, szemben a Fekete Párduccal, ami csak első hétvégéjén 1,3 milliárd dollárt termelt, de még a Marvel Kapitány is erősebb tudott lenni a maga 1,1 milliárd dolláros bevételével, a Bosszúállók: Végjátékról már nem is beszélve, ami majdnem megdöntötte az Avatar tíz éve tartó hegemóniáját.

A Hangya és a Darázs

Még több a témában...

Fiatalabb Farkas jöhet a Marvel Moziverzumába

Czanik Gergely

A Thor: Ragnarok új jelmezeit mutatják be a legújabb képek

Kévés Bence Mihály

Clark Gregg karaktere visszatér a Marvel kapitányban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább