Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték fotósorozatán a vizuális-effektek állomásait nézhetjük végig

Rengeteg képet kaptunk a Bosszúállók: Végjáték utómunkáiról, köztük az óriásra nőtt Hangyáról és Amerika Kapitányról miközben a Mjölnirrel ránt Thanosra.

Úgy tűnik, hogy a Bosszúállók: Végjátéknak be kell érnie a második hellyel, ugyanis nagy valószínűséggel már nem fogja letaszítani a trón legfelső fokáról az Avatart, hiszen perpillanat még 100 millió dollár választja el a hőn áhított első helytől. A Marvel Moziverzum finálé esélyein tovább ront a hétvégén bemutatott élőszereplős Aladdin feldolgozás, ami várakozáson felül nyitott a mozik kasszái előtt.

Ennek apropóján a Disney és a Marvel Studios egy fotósorozattal szerette volna felhívni a rajongók figyelmét, hogy a mozikban még mindig játsszák a Végjátékot, aminek tervezőasztaláról most több képet is a rajongók elé tártak. A képeken azt láthatjuk, hogy az egyes jeleneteknél mi volt „előtte és utána”.

Már elbukni látszott az újabb összecsapás – a Bosszúállók és Thanos között – amikor is az óriásira nőtt Hangya megmentette Hadigépet és Mordályt a roncsok alól, valamint Professzor Hulknak köszönhetően visszatértek a Végtelen háborúban elesett szuperhősök is, hogy bosszút álljanak Thanoson. A film egyik legnagyobb jelenetéről beszélünk, mikor megnyíltak a kapuk, és átsétáltak a hősök, de Amerika Kapitányról is fotót kaptunk, aki végül méltó lett a Mjölmirre, hiszen fel tudta emelni, hogy azzal döngölje földbe az Őrült Titánt.

Még nem tudni, hogy pontosan mi lesz a következő Marvel-film, de hivatalos forrásból meg nem erősített hírek szerint a Fekete Özvegy-film következik a sorban, amit többek között nálunk forgatnak majd nyáron.

Még több a témában...

James Gunn válaszolt arra, látunk-e Foxtól bárkit A galaxis őrzői vol 3. részben

Kévés Bence Mihály

Chris Pratt megérti azokat a rajongókat, akik dühösek Űrlordra

Kévés Bence Mihály

Gwyneth Paltrow hatalmasat spoilerezett a Bosszúállók 4.-ből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább