Főoldal BREAKING A pletykák szerint Budapesten forgatják a szóló Fekete Özvegy-filmet
BREAKINGFilmek

A pletykák szerint Budapesten forgatják a szóló Fekete Özvegy-filmet

Meg nem erősített hírek szerint hazánkba ellátogat a Marvel, ez pedig egyet jelent azzal, hogy filmre veszik Natasha és Clint budapesti kalandját.

766
Fekete Özvegy

Meg nem erősített hírek szerint hazánkba ellátogat a Marvel, ez pedig egyet jelent azzal, hogy filmre veszik Natasha és Clint budapesti kalandját.

Az HN Entertainment értesülései szerint Scarlett Johansson szóló Fekete Özvegy-filmjét Európa több országában is filmezni fogják, de elsősorban Budapestre érkezik a Marvel. Mondanunk sem kell, hogy mennyire örömteli pillanat lenne, ha a Marvel Studios filmre venné a budapesti kalandot, amire többször is kaptunk már utalást. Először a 2012-es első Bosszúállókban hallottunk az európai kalandról, legutóbb pedig éppen a Bosszúállók: Végjátékban hallottunk Natasha és Clint közös kalandjáról. A cikk továbbá említést tesz még Prágára és Berlinre, de ezeket a városokat csak másodlagosan említik meg.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Kevin Feige korábban elárulta, hogy a Pókember: Idegenben lesz a Marvel 3. fázis utolsó része, így elképzelhető, hogy a Fekete Özvegy indítja majd a 4. fázist, ami valójában egy előzményfilm lenne, hiszen Natasha Romanoff feláldozta magát a Bosszúállók: Végjátékban a Lélekkőért.

A Fekete Özvegy- filmet az ausztrál rendezőnő, Cate Shorland fogja dirigálni, a forgatókönyvet pedig Jac Schaeffer írja. Scarlett Johansson mellett olyan sztárok tűnnek fel a filmben, mint Rachel Weisz, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle és nem utolsó sorban reméljük Jeremy Renner is tiszteletét teszi hazánkban.

A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, hogy mely alkotásokat látjuk a 4. fázisban, de minden bizonnyal a 2020. május 1-jére kitűzött cím nélküli Marvel-film a szóló Fekete Özvegy lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.