Wide Screen
Image default
BRÉKING Pletykák

A pletykák szerint Budapesten forgatják a szóló Fekete Özvegy-filmet

Meg nem erősített hírek szerint hazánkba ellátogat a Marvel, ez pedig egyet jelent azzal, hogy filmre veszik Natasha és Clint budapesti kalandját.

Az HN Entertainment értesülései szerint Scarlett Johansson szóló Fekete Özvegy-filmjét Európa több országában is filmezni fogják, de elsősorban Budapestre érkezik a Marvel. Mondanunk sem kell, hogy mennyire örömteli pillanat lenne, ha a Marvel Studios filmre venné a budapesti kalandot, amire többször is kaptunk már utalást. Először a 2012-es első Bosszúállókban hallottunk az európai kalandról, legutóbb pedig éppen a Bosszúállók: Végjátékban hallottunk Natasha és Clint közös kalandjáról. A cikk továbbá említést tesz még Prágára és Berlinre, de ezeket a városokat csak másodlagosan említik meg.

Kevin Feige korábban elárulta, hogy a Pókember: Idegenben lesz a Marvel 3. fázis utolsó része, így elképzelhető, hogy a Fekete Özvegy indítja majd a 4. fázist, ami valójában egy előzményfilm lenne, hiszen Natasha Romanoff feláldozta magát a Bosszúállók: Végjátékban a Lélekkőért.

A Fekete Özvegy- filmet az ausztrál rendezőnő, Cate Shorland fogja dirigálni, a forgatókönyvet pedig Jac Schaeffer írja. Scarlett Johansson mellett olyan sztárok tűnnek fel a filmben, mint Rachel Weisz, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle és nem utolsó sorban reméljük Jeremy Renner is tiszteletét teszi hazánkban.

A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, hogy mely alkotásokat látjuk a 4. fázisban, de minden bizonnyal a 2020. május 1-jére kitűzött cím nélküli Marvel-film a szóló Fekete Özvegy lesz.

Még több a témában...

A Marvel már egy másik női szuperhősfilmen is dolgozik

Kévés Bence Mihály

James Gunn elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyv első változatával

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige nevet adott a Marvel Studios első hullámának: The Infinity Saga

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább