Wide Screen
Image default
Filmek

Titokban elkezdték forgatni a Fekete Özvegy-filmet

Szépen csendben a Marvel Studios már neki is látott a következő Marvel-film forgatásához, a Fekete Özvegy önálló részhez, ami nálunk is forog nyáron.

Szépen csendben a Marvel Studios már neki is látott a következő Marvel-film forgatásához, a Fekete Özvegy önálló részhez, ami nálunk is forog nyáron.

Habár a Marvel Studios hivatalosan még mindig nem jelentette be a 4. fázis új alkotásait, köztük a Fekete Özvegy önálló részét, nagyon úgy tűnik, hogy titokban egy norvég kisvárosban, Sæbø településen elkezdték forgatni a Fekete Özvegy-filmet, amit részben Budapesten is forgatnak majd nyáron. Talán nem véletlen, hogy az első Bosszúállók-film után a Bosszúállók: Végjátékban is ismét szóba került a budapesti kaland Natasha és Barton között.

Számos fotót és videót kaptunk a munkálatok első napjairól, amelyeken maga Scarlett Johansson színésznőt is kiszúrhatjuk. Natasha Romanoff feláldozta magát a Végjátékban, hogy megmentse az univerzumot, ebből kiindulva biztosra állítható, hogy egy előzményrészt forgatnak, amiből talán többet megtudhatunk a volt KGB-és titkos ügynökről is. Még Johansson haját is vörösre festették, pont olyanra, ahogy a Vasember 2. részében feltűnt a Marvel Moziverzumban.

Mint ahogy pár sorral feljebb már írtuk, reméljük, hogy az előzményfilmben a budapesti kaland is fontos szerepet kap, azonban több külföldi forrás is úgy tudja, hogy a történet inkább az Amerika kapitány: Polgárháború és a Végjáték közötti eltelt időt öleli körbe – erre utalnak azok a fényképek, melyeken a színésznőt szőke hajjal láthatjuk. Remélni tudjuk, hogy a külföldi kollégák ezúttal rosszul tudják, s inkább az oroszországi múltra összpontosítanak a készítők.

Fekete Özvegy

Sok más mellett az sem ismert, hogy mikor mutatják be a Fekete Özvegy-filmet, de a Disney bejelentett tervei között legesélyesebb alkalom erre 2020. május 1-je.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat