Wide Screen
Image default
Filmek

Benedict Wong szerint akár már jövőre foroghat a Doctor Strange 2. része

Egy ideje már zúgolódást hallunk a Doctor Strange folytatása körül, ami több mint valószínű hogy már a Marvel Moziverzum 4. fázisában elkészül.

Egy ideje már zúgolódást hallunk a Doctor Strange folytatása körül, ami több mint valószínű hogy már a Marvel Moziverzum 4. fázisában elkészül.

A Doctor Strange 2. részéről több pletykát is olvashattunk már a közelmúltban, még Scott Derrickson is utalásokat tett már a múltban, hogy hamarosan bejelentik a folytatást, azonban a Marvel Studios meglehetősen szűkszavú a 4. fázisról, a Pókember: Idegenben bemutatójáig nem hajlandó részleteket elárulni a Marvel Moziverzum következő éveiről.

Múlt hétvégén a Denver Pop Culture Con rendezvényen készítettek interjút Benedict Wong-gal, aki a történetesen éppen Wong-ot alakítja a Marvelnél. Wong legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban szerepelt, ezúttal azonban arra voltak kíváncsiak a rajongók, hogy legközelebb mikor tér vissza.

Tudom, hogy már találtak forgatókönyvírót, akivel a Végjáték premierjén találkoztam is. Szóval úgy gondolom, hogy akár már a következő években elkészülhet.

A Disney 2020-ra két Marvel-filmet jegyzett be, egyet nyárra és egyet őszre, s ezek nagy valószínűséggel a Fekete Özvegy– és a The Eternals-filmek lesznek, ami a Doctor Strange 2. rész számára legkorábban 2021-es, vagy 2022 eleji megjelenést tesz lehetővé. Sajnos azonban nem derült ki, hogy ki készítheti a forgatókönyvet, ám rendezői teendőket ezúttal is Derricksonra bízhatja a stúdió, akinek minden vágya, hogy a Titkos tanok mestere találkozzon Nightmare szupergonosszal. Emellett több hiteles forrás is megerősítette, hogy Jericho Drumm és Clea is hamarosan debütálhat a filmvásznon.

Doctor Strange

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat