Wong

Benedict Wong szerint akár már jövőre foroghat a Doctor Strange 2. része

Egy ideje már zúgolódást hallunk a Doctor Strange folytatása körül, ami több mint valószínű hogy már a Marvel Moziverzum 4. fázisában elkészül.

Egy ideje már zúgolódást hallunk a Doctor Strange folytatása körül, ami több mint valószínű hogy már a Marvel Moziverzum 4. fázisában elkészül.

A Doctor Strange 2. részéről több pletykát is olvashattunk már a közelmúltban, még Scott Derrickson is utalásokat tett már a múltban, hogy hamarosan bejelentik a folytatást, azonban a Marvel Studios meglehetősen szűkszavú a 4. fázisról, a Pókember: Idegenben bemutatójáig nem hajlandó részleteket elárulni a Marvel Moziverzum következő éveiről. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Múlt hétvégén a Denver Pop Culture Con rendezvényen készítettek interjút Benedict Wong-gal, aki a történetesen éppen Wong-ot alakítja a Marvelnél. Wong legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban szerepelt, ezúttal azonban arra voltak kíváncsiak a rajongók, hogy legközelebb mikor tér vissza.

Tudom, hogy már találtak forgatókönyvírót, akivel a Végjáték premierjén találkoztam is. Szóval úgy gondolom, hogy akár már a következő években elkészülhet.

A Disney 2020-ra két Marvel-filmet jegyzett be, egyet nyárra és egyet őszre, s ezek nagy valószínűséggel a Fekete Özvegy– és a The Eternals-filmek lesznek, ami a Doctor Strange 2. rész számára legkorábban 2021-es, vagy 2022 eleji megjelenést tesz lehetővé. Sajnos azonban nem derült ki, hogy ki készítheti a forgatókönyvet, ám rendezői teendőket ezúttal is Derricksonra bízhatja a stúdió, akinek minden vágya, hogy a Titkos tanok mestere találkozzon Nightmare szupergonosszal. Emellett több hiteles forrás is megerősítette, hogy Jericho Drumm és Clea is hamarosan debütálhat a filmvásznon.

Doctor Strange

Total
4
Shares
Previous Article
As Astra

Brad Pitt megmenti a világot az Ad Astra - Út a csillagokba első előzetesében

Next Article
Kylo Ren

Kylo Ren új megjelenése látható a Star Wars: Skywalker kora legújabb reklámképén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!