Főoldal Filmek Újabb világsztár csatlakozhat a The Eternals szereplőgárdájához
Filmek

Újabb világsztár csatlakozhat a The Eternals szereplőgárdájához

Jól értesült információk szerint Keanu Reeves lehet a következő világsztár, aki aláír a Marvel Moziverzum következő kozmikus kalandjára.

768
The Eternals

Jól értesült információk szerint Keanu Reeves lehet a következő világsztár, aki aláír a Marvel Moziverzum következő kozmikus kalandjára.

Keanu Reeves mintha újjászületett volna az elmúlt években, franchise-t nevelt a John Wickből, a legújabb hírek szerint pedig egy tollvonás választja el a Marvel Moziverzum legújabb szuperprojektjétől, a The Eternals-tól. A projekt eddig hihetetlen szereplőgárdával bír, Angelina Jolie és a Trónok harcából ismert Richard Madden után Keanu Reeves lehet a következő sztár, aki közös nevezőre jut Kevin Feige-vel.

A MCU Cosmics értesülései szerint már javában zajlanak a tárgyalások, és egy karnyújtás választja el a színészt a The Eternals egyik szerepétől, ám hivatalos megerősítésre még várnunk kell. Talán már erre sem kell sokat várni, mert pletykák szerint a Marvel Studios a jövő hónapban zajló San Diego-i Comic-Conon fogja bejelenteni a Fekete Özvegy-film mellett a The Eternals teljes szereplőgárdáját.

Szerepéről nem sokat tudni, de az oldal forrásai úgy tudják, hogy Reeves nem más bőrébe bújhat, mint Druig, aki a film főgonosza lesz. A karakter nem tartozik a legismertebb Marvel-gonosztevők közzé, ugyanakkor a karaktert már az 1977-es években megalkották. Az Eternals képregények 11. számában bukkant fel először, ő maga is egy Örökkévaló. Korábban már kiderült, hogy Jolie karaktere Sersi lesz, szerelmét pedig Richard Maddan kelti életre, ő lesz Ikarias.

Jobban nem is alakulhattak volna az elmúlt évek Reeves számára, Hollywood és a rajongók egyik legkeresettebb színésze lett a Mátrix-trilógia óta, a John Wick franchise főszerepében pedig egyenesen imádják a rajongók és kritikusok. Érthető okok, hogy a Marvel Studios miért szemelte ki magának a színészt.

A tervek Chloe Zhao rendező idén nyáron kezdi forgatni a filmet, a bemutatóra pedig alighanem 2020. november 6-án kerül sor.

Keanu Reeves

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.