Wonder Woman 1984

Patty Jenkins válaszolt arra a kérdésre, hogy a Wonder Woman 3. lehet az utolsó film, amit ő forgat

Már mindenki a Wonder Woman 3. részéről beszél.

A Wonder Woman 1984-et eredetileg már tavaly novemberben be akarták mutatni, azonban a stúdió 2020 június elejére halasztotta a premiert. Sajnos azonban a koronavírus-járvány miatt a stúdiónak el kellett ezt is csúsztatni, előbb augusztusra, majd később októberre halasztotta a bemutatót. Nehéz helyzetben van a stúdió, hiszen már tavaly télen kiszivárgott a film teljes története, ami eléggé megosztotta a rajongókat, akik nem bírták megvárni a bemutatót. A stúdió továbbra is azt kommunikálja, hogy kitartanak a mozi mellett, ám ez bármikor változhat, ahogy arra nemrég a WarnerMedia cégcsoport elnök-vezérigazgatója is utalt.

Nemrég az egyik német magazin készített interjút Patty Jenkins rendezővel, aki jelezte, ha lehetőséget kap visszatérni a trilógia harmadik részénél, akkor a kamera mögött valószínűleg az lesz az utolsó alkalom.

[A Wonder Woman 1984] lehetőséget adott nekem, hogy sok dolgot csináljak, amikkel nem tudtam foglalkozni az első részben. Olyan boldog voltam, hogy elmesélhetem Wonder Woman eredetét. Ez majdnem a születése volt, de nem igazán láttuk, hogy mire képes. Izgalommal tölt el, hogy megmutassam a főszereplő erejének csúcsát.

De az is nagyon fontos, hogy harcoljon egy belső küzdelem mellett: ő egy istennő és próbál segíteni az emberiségen. Ő nemcsak egy valaki, aki harcol a gonosz ellen, hanem megmutatja a rossz embereknek, hogyan fejlődhetnek. Ez egy érdekes dilemma.

A következő [Wonder Woman 3.] lesz valószínűleg az utolsó filmem. Szóval bele kell tennem mindent, amit látni akarok benne. Alaposan ki kell gondolnunk.

Nagyon ígéretesnek tűnik a harmadik rész, amiről a pandémia idején már kérdezték a rendezőt. Akkor úgy fogalmazott, hogy ez a kényszerszünet lehetőséget adott, hogy jobban átgondolják a történetet. De a harmadik részről azt is beszélik, hogy napjainkban fog játszódni. Diana hercegnőt legutóbb Az Igazság Ligájában láttuk a jelenben.

Total
4
Shares
Previous Article

Napi WTF: így készült a Carrion

Next Article
A szépség és a szörnyeteg

Kiderült, hogy mi lesz A szépség és a szörnyeteg Disney+ sorozat címe

Related Posts
Wide Screen YouTube